26 haftalık hamileyim. 2 aydır eşimin eli elime değmemiş. Çok şaşırıyorum bi erkek nasıl iki ay dayanır. Bi hafta önce eşim uyurken telefonuna baktim ve yine tiktok yüklediğini video attığını gördüm. Kadınlar yorum yazmış. Yakışıklı, tanışalım,nerelisin gibi yorumlar. Özellikle eşimin kuzeni kalp atmış. O kadınla aram bozuk. Ortamda “eğer araları bozulursa benden bilin”demişti. Bunu eşime söylediğim halde anlamıyor. Bundan önce de aynı sorunları yaşadık ailesini aradım gelip nasihat edip gittiler. Eğer aynı durumu ben yaşasaydım kesin beni boşarlardı. Şimdi sağlıklı düşünemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Bekara karı boşamak kolaydır bende evliyim yaşamadan bilemez kimse tabii ki de ama kulaktan dolma şeylerle kafanızı doldurmamanızı tavsiye ederim kimsenin aklına uymayin soylenilenleri dinleyin düşünün en sağlıklı kararı yine siz kendi kendinize verebilirsiniz başkasının aklıyla hareket etmeyin affedilir gibi bisey de degil diye düşünüyorum simdi hamilesiniz ya bebek doğduktan sonra daha kötü olur mu diye düşünüyorum neler olur bilemiyorum eşinizin kuzeni bayan anladigim kadariyla sakının koruyun kendinizi o bayandan… ne gelirse zaten akrabadan gelir insanin başına uzak durun EŞİNİZLE KONUŞMAYI DENEYİN GÜZELLİKLE SORUN SOHBET EDER GİBİ NEDEN DİYE SORUN SES TONUNUZU YÜKSELTMEDEN TABİİ
Rabbim yardımcınız olsun insallah
Sonucunu da yazar mısınız burdan merak ediyorum… Rabbim yolunuzu aydınlık eylesin hayırlara çıkarsın insallah… Allaha emanet olun
Yok zaten hiç bağırıp çağıran bi insan değilim. Sadece dayanamadım ağladım. Kendi halime çocuklarıma üzüldüm. Gül gibi karısı dururken neden başkasına ihtiyaç duyuyorki. Her defasında pişman oluyor bi kaç gün çok iyi bi kaç ay iyi 6 ay sonra aynı tas aynı hamam. Bundan önce de aynı sorunları yaşadık. Bu defa bana sormadan beni boşa demişti. Şimdi haketmiyor mu boşanmayı.halbuki severek evledik 10 yıldır evliyiz. İki çocuğumuz var nasıl yüzümüze bakıyor anlamıyorum. Üstelik benden hiçbir şey olmamış gibi davranmami istiyor. Asla yapamıyorum bunu.
Şahsen hiç tercih ettiğim bir uygulama değil, evli/bekar demeden kadın -erkek peşinde olan insanları duyuyor görüyoruz. Allah evlerimizi muhafaza etsin. Laftan anlamayana yaptığının aynısını yapmak lazım geliyor anlasın ama bununla uğraşmak içinde bir enerji lazım. Şimdi hamilesin birde enerjini bebeğine ve çocuğuna vermen çok daha doğru olacaktır. Herkes tarafından beğenilme tribine girmiş eşin heralde alıp telefonu kırmak falan gelir içimden ama neyseee
Aile büyükleri konuşsa dahi yine oraya giriyorsa artık huy edinmişte olabilir o kuzenini de Allah ıslah etsin. Boşan demek tabi ki kolayıma gelir ama yapabilecek durumda mısın bilemiyorum.. görme,duyma meselesi daha basit şeyler için olabilir ama gözünün önünde başkaları ile cilveleşecek kadar geniş olmanı beklemesin bi zahmet ya.
Çok haklısın benimde içimden telefonu duvara vurup bağırıp çağırmak geldi ama iki çocuğum da uyuyordu asla görüp anlamalarını istemem. Aynısını yapmaya gelince de tiktok diyince cinlerim tepeme geliyor yapamam zaten. O kadını da Allah ıslah etmesin belasını verse daha iyi olacaktır. Şimdi eşim mum gibi olmuş bi görseniz. Her zaman böyle değer verse ölür mü
hep diyordum eşime sen bana bi adım gel ben sana koşarım. Cıvıl cıvıl bi insandım ama şimdi çok çöktüm yoruldum bıktım. Savaşmaktan usandım. Ne yapsam ki bilemedim. Elimden gelen herşeyi yaptım kadınlık görevimi yerine getiriyorum evi barkı dört dörtlük. Çocukların bütün sorumluluğu üzerimde. Daha ne istiyor anlamıyorum ![]()
Çocukların sorumluluğu ikinizde olması lazım mesela ama tek başına olacak bir şey değil artık ki hamilesin ,he baştan zaten sorumluluk iki tarafta da olmalı ama yetiştirilme tarzı bunu etkiliyor bizlerde seni anlıyorum bu konuda. Ne olmuşta mum olmuş eşin anlayamadım ama umarım daimi olur, rahatsızlığını dile getirdin oda yapması gerekeni yapsın. Kendinde sebep aramayı bırakmalısın sen yeterlisin de karşındaki kör veya doyumsuz (ilgiye). Yada hala beğeniliyor olmak onu okşuyor bilemem . Çiçek açacakken solan böyle neşeli insanlara hep üzülmüşümdür umarım bundan sonra hep çiçeklenirsin.
Çocuklar konusunda yardımcı olmaz bana derdi işi gücü çalışmak. Bi yerelere gidelim zaman ayır bana diyince vaktim yok diyor ama tiktok a vakti var. Ne diyim ki bilmiyorum. Mum gibi olmuş derken yaptığı yanlışın farkında diye böyle davranıyor. Bi kaç aya kendi haline döner eminim hep böyle oldu çünkü. Yani yok mu şöyle yap düzelir dediğim bi çözüm. ![]()
Ne izlediğine ne beğendiğine takip ettiklerine bak eşim de tıktok kullanıyor ama hesabı benim telefonumda acik
Söylemek bile canımı acıtıyor. Açık seçik kadınlar. Aşk dolu ayrılık dolu müzikler.ve yorum yazanlarda kadınlar. Tek haklı olduğu konuda ben cevap yazmadım. Ama nerden bilebilirim yazmadığını. Güvenmiyorum. Bence asla duramaz.
Allahım yardımcın olsun inşaallah canım benim ![]()
![]()
![]()
Hiç güleceğim yoktu
Allah iyiliğini versin
bencede böyle yapmak lazım
Amin inşallah. Manevi olarak desteğe ihtiyacım var. Annem kız kardeşim biliyorlar. İster istemez üzüldüğüm için kızıp bağırıyorlar haklı olarak ama benim sese dahi tahammülüm kalmadı bana böyle yap de yapayım diyorum anneme. Ama annem boşan gel diyemez ki
Kimse diyemez boşan gel diye bunun vebali büyük hem daha sonra pisman olmus olsan anneni suçlarsin senin sozunu dinledim geldim bak boyle oldu diye olmaz yanii canim kendi kararini kendin vermelisin sana nasihat edip yol gösterenleri elbette dinle konuş dertleş ama düşün ve kendi kararini kimsenin etkisi altında kalmadan hür iradenle vermelisin ilk yorumda da yazdigim gibi…
İnan bana ne kalabiliyorum ne gidebiliyorum. Rabbim ferahlık versin doğru yolu göstersin inşallah bana
Sabret… Allah sabredenlerle beraberdir. Sabret ki doğruyu görebilesin. Kalbinin sesini dinle kendi kendini dinlemeye çalış kafandaki sorulara cevap bulmaya çalış sen şu anda kendi kendine iç savaş halindesin sakin olmaya çalış…
Bi nebze olsada içim rahatladı Allah razı olsun ablacım çok sağol. O kadar zor bi durumdayım ki manen. Bu yorumumu okuyan herkesten dua istiyorum nolur. Rabbim eşime güzel ahlak banada ferahlık versin inşallah gözü benden başkasını görmesin
Amin insallah canim benim. Nerelisin sen nerde oturuyosun
Adıyamanliyim Adıyamanda oturuyorum. Sizde galiba Kahramanmaraş Maraşta
Ben İstanbul dayim evliyim bende bebek sahibi olmak istiyorum sende hamilesin dualarin kabul olur bana da dua et insallah canım benim