21 haftalik gebeyim dün sabah tetanoz aşısı oldum fakat dün geceden beri kolum çok şişti ve aşırı ağrıdı bugün 11 gibi hastaneye gittim 1 de geldm gece aşıdan enfeksiyon kapmisim bı tane antibiyotik verdiler amoklavin bid 1000mg aranızda bu ilacı kullanan oldu mu bebeğime zarar verirmi?
Başlıkları konu ile ilgili yazmak forum kuralıdır.
Zarar vermez gebelikte kullanıma uygun antibiyotikler var onlardan biridir. Aksine Vücuttaki enfeksiyonun yayılması zarar verebilir. O yuzden mutlaka kullanmalısınız. Gecmis olsun
Bende oldum tetanoz 1 doz istedi doktorum ama hiç ağrım olmadı olduktan 1 saat sonra buz tuttum
Canım bende seninle.ayni haftadayim ve benimde iki gün ağrım oldu hafif gözle görülur görülmez bir şişlik oldu ama enfeksiyon durumu olmadi çok şükür. Acaba vuran kişi mi dikkat etmedi sende hijyene yada yaptırdığın yer mi hijyenik değildi.
Bekarken gittiğim sağlık ocağında yaptrdim ama eldiven takmadigini sonradan fark ettim gerçekten çok fazla şişlik var ve bnde çok ateş yapıyor antibiyotiki içip içme konusunda çok kararsız kaldım kolumu hiç kaldıramıyorum çok kizardi ve çok şişti iğneyi vurduğu yer topaklasti nasıl geçecek blmiyorum
Teşekkür ederim çok saolun
Ewet ilk dozumdu ama çok ağrım var