Yan etkisi falan yok 2 gün ağrıyor sadece o kadar
Ben bana bir şey olacak demedim ki bu konuda iki ayrı düşünce var nedenini bilmiyorum ve nasıl doğum yapan insanların tecrübelerini öğreniyorsak bunda da aynı düşündüm ve sormak istedim.
Hic bir zararı yok bebek ve senin icin cok iyi
Bence de doktorun gerekli gördüyse mutlaka yaptır bir zararı olacağını düşünmüyorum ben iki dozunu da vuruldum
İkinci hamileligim ilkindede oldum bundanda ilk dozunu oldum 2 hafta sonra ikinci dozunu olucam bi zararini gormedim ben 2 gun kol agrisi olur sadece
Yanlış hatırlamıyorsam 23 haftamda filan yaptırmıştım. Yaralanma durumlarında zarar görmüyosun. Benim ilk doz aşım geçen yil yapılmış. Bu yüzden bana sadece 1 doz yapıldı. Herhangi bi sağlık sorunumuz yok bebegimde bende iyiyiz. Yaptırın bence
Bugün yaptırdımmm
Hadi hayırlısı sağlıcakla kalın
Bugun yaptirdim bende 12 agustos da ikinci dozunu da yaptiracagim tetanoz a karsi degilim gerekli görüyorum kendi dusuncem
17 haftamdayim tetanoz aşısı olmam gerekiyormus bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi koldan mi yapılıyor bir kere mi oluyor
20 haftadan sonra oluyor tetonoz aşısı sağlık ocağından arıyorlar canım kolun üst kısmından soldan omuza doğru
Sağlık ocağındaki hemşire bana 17 haftamdayim dedim olabilirsiniz dedi
Sağlık ocağında gebe olduğuna dair bilgi varsa arıyorlar ben daha dün oldum yapılırken hiç acımıyor ama sonrasında acıyor ya
Doktor 20 haftada veya sonrasında iki defa olacak şekilde yapılıyor demişti
Hafta olarak bende 17de erken diyerek 20de falan oldum diye hatırlıyorum yanlış olmasın. Acımıyor öyle tabi bazılarında şişlik ağrı olduğunu okumuştum ona göre soğuk kompres vs yaparsın. İki doz oluyor tetanoz.İkincisi bir ay sonra
Beni daha önce aramışlardi 20 ocakta asınız var diye 17.haftama denk geldi bugün olmaya gidicem hemşireyi aradım emin olmak için olabilirsiniz dedi
Bizimki de olabilirsin dedi ben biraz daha haftası geçsin istedim sen nasıl istersen öyle yaptır canım
Teşekkür ederim
Katılıyorum bende erken diye 20 haftada oldum zaten ozeldeki doktorumda 20 haftadan sonra önerdi
20 haftadaym dün oldum sizde daha bekleyin