Tetanoz aşısı!

Tetanoz aşısı yapacağım haftaya nasıp olursa , aç karnına mı yoksa tok karnına mı yapılıyor . ? Kızlar sızler nasıl yaptınız? Bı de çok ağrısı oluyormuş dıyorlar sonradan , doğru mu ?

1 Beğeni

Ac tok fark etmiyor diye biliyorum ben yaptirmadim zorunlu kilmadilar :pray:t2:

2 Beğeni

Ben tok karnına yaptırdım fark etmiyo ama evet sonradan çok ağrıyo

1 Beğeni

Doktorum bana yaptırmam gerektıgını söyledi . Sağlık ocağında yaptıracağım bu hafta

Ayyy :face_holding_back_tears: bi kaç gün sürüyo sanırım

Eger uzun zamandir yapilmamissa yapilmasi gerekiyor , dogumda olusabilecek faktörlerden anneyi de bebegi de koruyormus . Ben birinci dozu oldum 20 mayista 2.dozu olacagim nasipse , her bünyede farkli wtkiler gösteriyor benim cok şükür cok az agrim oldu

1 Beğeni

Ben aç yaptırmıştım ama aç tok fark etmiyor diye biliyorum. İlk doz da pek ağrı olmadı ama ikinci dozda çok ağrı oldu 2-3 gün sürdü.

1 Beğeni

Bende mayısın 23 ünde 2. Dozu olacağım yani kolda ağrı oluyor ama öyle konu edilecek ve dayanılmayacak kadar değil . Covid aşılarıda yanlış hatırlamıyorsam ağrılıydı işte onun gibi en fazla​:face_with_monocle:

2 Beğeni

Bak simdi bi korktum :rofl: ikinci doz daha mi etkili acaba

1 Beğeni

Hamilelikte 2 defa mı yapılıyo ?

1 Beğeni

2 defa yapıldığını bılmıodum ben . 2.doz kaçıncı haftada yapılıyo ?

Covıd aşısı hiç olmadım :smiling_face:

1 Beğeni

Korkma ya belki bende öyle olmuştur herkeste aynı olmaz :smiley:

1 ay sonra yapılıyor

Ac tok fark ediyor tok git cnmm bn ac olduğmda ebem bişiler atstrp öyle gel demişti çok ağrısı olmuyo kişiden kişi’ye degişiyo bn ilk yaptığımda eve geldigmde ağrıyo du ikincisi hiç acımadı zaten o iğne tamamen bebeğe gidiyo @İlkbebeğim1

1 Beğeni

2 gün çok ağrıyor sonra hafifliyo ben yaptırdım mayısın 20 sinde tekrar yaptırıcam :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayy iyi bari . Bende tok gıdeyım o zaman sağol canım :smiling_face:

1 Beğeni

Bebişler ıyı olsun da , önemli olan bu . 2 doz yapıldığını bılmıyordum . 2.doz kaçıncı haftada yapılıyo ?

1 Beğeni

Bi sonraki ay olucan sana bu sefer aşı kartını vericek önümüzde ki ay yani 13 haziran bugün gidiceksn

1 Beğeni

Anladım canım teşekkür ederim :bouquet:

1 Beğeni