Ben 2. Dozu 26. Hafda yaptırıcam
Aç tok fark etmez canım benim 3 gün ağrım oldu, kolumun üzerine yatmış gibi hissediyordum
1 ay ara ile yapiyorlar
Ilk dozda ertesi gun kolumda cok az agri ve uyku hali oldu, ikinci dozda hic bir yan etki yasamadim. Herkes farkli yaşıyor, umarim herhangi bir yan etki yaşamazsın
Bende tok yaptırdım ama herhangi bir ağrı olmadı
Ay inşallah
Demekki kısıden kısıye degısıyormus
Bugün tetanoz aşısı oldum elinde agri yapan oldumu hem kolum hem elim ağrıyor normalmi
Ben geçen sene tetanoz olmuştum bugün doktoruma sordum olayım diye gerek yok dedi o yüzden olmucam
Ben yaptırdım 2 gün ağrı oldu kolumda, biraz da şişti yanlış hatırlamıyorsam 2 gün duş alma demişti ebe Hanım. Sonrası geçiyor ama telas yapmayın
Yan etkisi kişiden kişiye değişiyor. Ben de belirgin agri vs olmamıştı.
Hamilelikte tetanoz asisi oldunuz mu herhangi bi zararı var mi
Ben bugün oldum bebek ve anne icin onemli dedi doktorum 1 ay sonra 2.ci dozu olcm bitecek
2 doz yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım
Bana da söyledi doktorum bende bu hafta yaptıracağım inşallah,ağrısı falan yan etkisi oluyor mu
Yani 2 gün ağrısı oluyor tabi bende yan etkisi olmadı
Ne tesadüf bende bugün oldum öyle aman ama. Çok ağrım yok ama sizlanma var tabi
Arkadaşlar zaten olun oldurun . O tetanoz aşısı size doğum yapacağınız için mutlaka yaptırılıyor . Allah korusun hastanelerde her şey dönüyor , oldu ki paslı materyaller kullanıldı yahut aksi durumlar yaşandı , tetanoz aşısı vurulup önceden önlem alınılmalı . Ben çok bilmişlik yapıp yaptırmayanlara çok kızıyorum .
2 doz da oldum birşey yapmıyor sadece biraz kol ağrısı yaptı ben de hepsi bu başka bı sıkıntı olmadı yani önemli bir şeymiş ameliyat sırasında mikrop kapmayalim diye olun bence aşınızı
Bende yarın olacağım . Doktorum tetanoz aşısı bebek için çok önemlı dedi .