Biraz araştırdım evet öyleymiş ama ilginç durum. Sordum hayır gerek yok dedi
Bence tekrar teyit edin belki bir yanlış anlaşılma olmuştur. Karar sizin ama tüm aşılar çok önemli bebek ve anne sağlığı söz konusu. Bazen yakın zamanda tetanos aşısı olanlara yaptırmana gerek yok zaten yapmışsın diyorlar ama önermiyorum diye bir şey demiyorlar çünkü öneriyorlar
Evet 1 dozda olsa yapilmasini önerio doktorlar ben cok korkuyodum ama yapildm cok sukur bi sknt olmadı
Peki 1 doz yeterli olur mu gerçekten eğer oluyorsa 2. doz neden yapılıyor ? Yani fazla gelir mi gereksiz yere iki doz sizce .bende 1.yi yaptımda 2 . Haftaya olacak gidip gitmemekte emin değilim
Doktor ben yaptirmk istemedgm icin 1 dozda yetrli olur dedi bana ama sizi yanlis yonlendirmek istemem siz doktorunuza danisin
Aşılar mı toplatılmış komik gerçekten müdürlüklere neden bu bilgi gelmedi resmi gazete de neden yayınlanmadı ve neden hala aşı takvimlernde yer alıyor kulaktan dolma söylentilerle insanları kandırmayın siz olmak istemiyorsanız olmayın ama insanları korkutmanıza gerek yok herkes kendi ve bebeğinin sağlığından sorumlu
Ben mesleğim gereği çok kez oldum zaten. 5 sene içinde 4 kere olmuşumdur net. Bunlar İSG merkezlerinde yapılanlardı ama. Bir tanesi de sağlık ocağında görünüyor. 2023 yılında. Benim doktorum gerek yok dedi.