Merhaba hanımlar bu ay Ovülasyon testinde 23 mayısta yumurtlama gördüm şuan adetime tam 10 gün var dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı gebelik olsa belli olurmuydu yada çok mu erken yaptım şuan akıntım oluyo yumurta akı gibi kasık ağrılarım da var sanki adet olacakmışım gibi ama bilemedim
Bence testi erken yapmışsınız. Akıntı ve ağrılarınız gebelik belirtisi de olabilir normal adet belirtisi de o yüzden bence bir süre daha bekleyip adetinize bir kaç gün kala erken gebelik testleri satılıyor onlardan alıp deneyebilirsiniz. İnşallah güzel haberler alırsınız
Dayanamayıp biraz erken yaptım sanırım adet günümü beklemem daha iyi olacak
Ben de katılıyorum, biraz erken daha gebelik testi için
İnşallah güzel haberler alırız hepbirlikte
Reglime 2 gün kala erken gebelik testi ile ögrendim (pembe olan)
Benim iki hamileliğimde de beyaz kokusuz akıntı geldi.
Bence siz de güzel haber alacaksınız gibi hissediyorum
Hatta ben de dayanamıyordum. Bir sürü gebelik testi almıştım her sabah test yapıyordum
Yaa inşallah içinize doğduğu gibi olur şuan ikinci testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama beklicem
Reglime 4 gün kala erkən testle ogrenmiştim ben.
Bu belirtiler kasikda ağrı falan bende olmuştu,hâttâ hamile.kalamadım.regl.oluyorum galiba diye uzulmuştum.
Ama 4 gün kala test yaptım ve hamile oldugumu ogrendim sendede hamilelik belirtisi ola bilir bu belirtiler. @Mervedemirer
İnşallah öyledir canım merakla bekliyorum bende
@Mervedemirer ben ilişkinin üstünden geçen 9.gun bu hızlı testlerden aldım silik pembe çizgi çıkmıştı .3 gün sonra sağlık ocağında betahcg testi verdim kan alındı orda gebeliğim belli olmuştu. Bazı insanların erken den belli oluyor . Benim de kasik ağrılarım vardı akıntı gebe olduğumdan değil de ilk gece den dolayı olduğunu sanıyordum gebeymisim Rabbim isteyen anne baba olmaya hazır hak eden herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Adet tarihimede çok vardı daha biteli adet 9 gün olmuştu demek benimde yumurtlama dönemine gelmiş. Uygulamada gebelik riski orta yazıyordu birde. 9 sayısı dönüm noktam oldu artık uğurlu sayım diyorum
Merhabalar aranıza yeni geldim bebek planlaması yapıyoruz. Ama hesaplamalarıma göre 3 haftaya girdik karnım da ve kasıklarım çok ağrı oluyor normal mi bu birde test ne zaman yapayim
@Nilgün5234 hoş geldin. Regl tarihin ne zaman?
Merhaba canim aramıza hoşgeldin @Nilgün5234 adet günün 7-10 gün geçti ise sabah ilk idrar ile yapin yada net bi sonuc icin kan testi yapabilirsiniz sunucunuzu bizimlede paylaşırsanız seviniriz
Genellikle adet geciktikten 2 gün sonra yapılıyor evde yapılan testler ama kan testinde her türlü çıkıyor inşallah gebesinizdir rabbim yardımcınız olsun
Aramıza hoşgeldin @Nilgün5234
İlk haftalarda normal elbette bu ağrılar. Adetinizin üzerinden ne kadar geçti ?
Adet gecikmesinin 10. gününde idrar değerlerinde Hcg düzeyi artar fakat sonuçtan emin olmak için birkaç gün daha beklemek faydalı olmaktadır. Bu yüzden evde gebelik testi uygulamadan önce en doğru zaman adet döneminin gecikmesinin 11 ya da 12. günleri olabilmektedir. Çünkü normal bi adet donemin 2-3 gun gecikebilir o yuzden 7-10 gun icin önerilir idrar testi tam tersine 3,4,5 gün icinde kan testi pozitif gözükür canım
3kasim son adet tarihim.
Planlı bir gebelik eşim sper sayısı az o yüzden ilk cocugumu ilaç desteği olmuştu tekrar başladık 1 bucuk aydır kullanıyoruz en son 3 Kasım regl oldum normal regl olacağım zaman regl gününde kasik ağrım olurdu şimdi. 2 gundur dahada artı özelik calistigim saatlerde çok oluyor
3 kasımda adet gördüysen biraz beklemen gerek canim