Testte pozitifi ne zaman görürüz

İstersen bir idrar testi yap,ben reglime 4 gün kala ögrenmiştim. Test yapsan göstermezse telaş yapma. 3 kasim reglim zaten o zaman yine yaparsın​:blush:

Merhaba @Nilgün5234 hoşgeldiniz :bouquet: adet tarihiniz ne zaman beraber bekleyelim. Bende en erken belirti beyaz akıntı olmuştu. Gazımda artma olmuştu ben de heyecan yaptım inşallah güzel haberler alırsınız :star_struck:

3 Beğeni

3 kasimda olmus adet biraz beklemesi gerek inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım

1 Beğeni

3 Kasım’da oldum 13 yasinda bir oğlum var bı çılgınlik yaptım merakla bekliyoruz inşallah nasip eder

2 Beğeni

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum biraz daha beklicem ama normalde böyle ağrım olmuyordu o supelendirdi alistirmistim kendi hemen sonuç almamaya

1 Beğeni

daha gecip geçmedihi bile belli degil cnm adet tarihinin yeni olmusun daha beklemen lazm ama ons olur Allah herkesin gönlüne göre versin

Sen nasil istersen tabi canim :blush:

Harika bir çılgınlık yapmışsınız :grin:

1 Beğeni

İkinci çocuğu doğurunca ben de çılgınlık yaptım diyorum :joy:

2 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Arkadaşımız hamileliğin olacağını düşündüğü için adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkanda var kesin sonuç için sizin dediğiniz gibi beklemeli tabikide bende internette böyle gördüm ama adetim gecikmez günü gününe olurum o yüzden hemen denedim hemen çıktı ondan demiştim

2 Beğeni