İstersen bir idrar testi yap,ben reglime 4 gün kala ögrenmiştim. Test yapsan göstermezse telaş yapma. 3 kasim reglim zaten o zaman yine yaparsın
Merhaba @Nilgün5234 hoşgeldiniz adet tarihiniz ne zaman beraber bekleyelim. Bende en erken belirti beyaz akıntı olmuştu. Gazımda artma olmuştu ben de heyecan yaptım inşallah güzel haberler alırsınız
3 kasimda olmus adet biraz beklemesi gerek inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım
3 Kasım’da oldum 13 yasinda bir oğlum var bı çılgınlik yaptım merakla bekliyoruz inşallah nasip eder
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum biraz daha beklicem ama normalde böyle ağrım olmuyordu o supelendirdi alistirmistim kendi hemen sonuç almamaya
daha gecip geçmedihi bile belli degil cnm adet tarihinin yeni olmusun daha beklemen lazm ama ons olur Allah herkesin gönlüne göre versin
Sen nasil istersen tabi canim
Harika bir çılgınlık yapmışsınız
İkinci çocuğu doğurunca ben de çılgınlık yaptım diyorum
Teşekkür ederim
Arkadaşımız hamileliğin olacağını düşündüğü için adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkanda var kesin sonuç için sizin dediğiniz gibi beklemeli tabikide bende internette böyle gördüm ama adetim gecikmez günü gününe olurum o yüzden hemen denedim hemen çıktı ondan demiştim