Adetime 6 ve 5 gün kala erken hamilelik testi yaptım dayanamadım yani dün ve bugün ama ikiside negatif acaba hamile değil miyim adet gecikmesi gerektiğini biliyorum ama negatif çıkınca da üzülüyorum of çok zor ya regl yaklaştıkça da korkuyorum ya regl olursam diye nabicam ben
Akışına bırak canm cok zor olsa da. Ama stres de etkiler birkac gun daha sabredip yapsan daha iyi olur yada betaya bakilsa
Nasip kısmet allah ne zaman nasip ederse o zaman olur testi erken yaptiginin sende farkindasin 1 2 hafta gecikmeyi beklemen gerek ne kadar süredir deniyorsun bilmiyorum ama evliligimim 9. Ayinda hamile kalabilmistim şimdi 18 aylik evliyiz kucagimiza almayi bekliyoruz 39+2 olduk
İlk ay cocuk icin erken diye geri cekilme ile korunmustuk sonrasinda nasibiyle gelir gelen dedik bir problem varsa erken teshis ve müdahale icin denemeye basladık büyüklerim de yumurtaliklarini tembellestirme demisti o sekilde basladik her ay acaba hamilemiyim diye beklemeye basladim tahmini dogurgan tarihine gore iliskiye girmeye calisiyorduk olmadigini gördükçe takinti ve stres yapmaya baslamistim hatta kısirlik polikiniğine kadar gittim 1.5 yıldır olmuyor diyip araştırma süreci baslatmistim kist ve enfeksiyon vardi arastirma süreci devam ediyordu kafama taktikca esimle tartisiyordum o cok sakin davraniyordu bana batiyordu bu süreçte cocuktan vazgevmistim bırakmıstim olursa olur olmazsada hayat devam ediyor diyip hayatima işime devam ettim spor salonlarinda üyelikler yaptim tatil plani rezervasyinlar yaptom birde baktim hamile kalmisim stresin etkilediğinj herkes söylemistide ben dinlememistim ve reglim 7 gun gecikince idrar testinde cikmamisti 2 gün daha gecikti bu kez idrar testinde gördüm 9 gün gecikme ile aksamindada acilde kan testi ile ögrendim gec döllenme de yok hersey zamaninda sağlıklı ilerliyor Allah çok guzel bir zamanda nasip etti tabi olan benim uyeliklere tatil planlarina rezervasyonlara işime oldu saglık olsun
Çoğumuz bu süreclerden geciyoruz anın tadini cikar eşinle guzel vakit gecirmeye bak her belirtide hamilelige yormamaya calis kendinj yıpratma rabbim sanada çok guzel zamanda bebek nasip etsin ovulasyon testleriyle takibi dene
Bir yazı okumuştum bende arkadaşların dediklerine ek olarak diyim manevi olarak iyi gelmişti bana . Bilimsel bişeyi yok tabi ama annenin ihtiyacı olduğunda gelir bebek diye bir söz vardı . Benim çok kötü dönemlerden geçtiğim zamanda hamile haberimi aldım ve tüm dertlerimi bi anda kenara itmiştim . Konudan bağımsız hiç de bebek düşünmüyorduk ve haber alınca mutlu olduk . Şimdi 35 haftalığım Allahtan hayırlısı ile diye dua edeyim bende sizin için kendinizi kasmayın en güzel zamanda öğrenirsiniz inşallah sizde sadece umudunuzu yitirmeyin alan da veren de Allah . Hayırlısı ile gelsin inşallah
Ayy evet çok doğru dedin cocuk istedigmde esimin rahatligi cok batiyordu naaipse olur diyip duruyordu cok tartisiyordum batiyordu bana evliliğj gözden çıkarmıstım kendime yogunlasmistim kendime göre yasiyordum evliligi bitirmeyi dusunuyordum kafada ama moralim motivasyonum gayet yerindeydi eşim cok sabırlı biri bana karsi bende bir o kadar sabirsiz gemileri yakan biriyim kafamda bitiriyorken çıktı geldi bebe hic beklemedigim istemedigim zamanda ve nasibiyle geliyor gercekten hersey fazlasiyla yolunda gitmeye basladi çok sükür evliligime daha cok baglandim
esimin cocuk istemedigini bile dusunmustum o kadar yanılmisimki aralarindaki bağ benjm kurdugum bagdan daha kuvvetli şuan
Amin çok duygulandım Allah sağlık sıhhatle kucağınıza aldırsin bal böceğini
Aminnnn çok teşekkür ederim Allah sağlık sıhhat kucağına almayı nasip etsin ballı böceği
Bencede Rabbim en ihtiyaç duyduğumuz zamanda gönderiyor meleğimizi,Ocak ayında annemi kaybettim,çok zor zamanlardan geçtim,polikistik over hastasıyım,aşırı kiloluyum,anlamların zoruyla,kafan dağılsın ugraslariyla diyetisyene gitmeye karar verdim,17 kilo verdim,birazda olsa annemin yokluğuna alışmaya başladım,daha doğrusu gelmeyeceğini kabullenmeye,sonra ne olduysa kilo verimim durdu,ne yapsam veremez oldum,odemim artmaya başladı,diyetisyenim bir rakim testler istedi,benimde aklıma gebelik tahlilide geldi o an,iki üç ayda adet gören ben,hiçbir belirt yokken dilime gebelik geldi,öylemi sonucu almayı bile unuttum,gece aklıma düştü,e nabizi bir açtım,gebeyim ne duygulara kapıldım,annemin vefatından 6 ay sonra hiç ummadığım bir anda Rabbim evlatla müjdeledi,halen çok zor günler geçiriyorum,mezarına gidip hamile olduğumu anlatıyorum,rüyalarımda yanıma geliyor,doğum yapmış oluyorum…bir nebzede olsa ferahliyorum…d
Senin yine iyi ben gecikmem varken negatif görüyorum bakalım biraz daha bekleyip olmaz isem doktora kontrole gideceğim bir hastalık felan mi var diye üzülme Rabbim en doğru zamanda verir biznillah rahat olursan daha çabuk hamile kalabilirsin
Amiin teşekkür ederim . Burdaki arkadaşlar da benzer şeyler demiş o yüzden moralini yüksek tut en güzel zamanda kapını çalar
Canım adetinden en az 5 gün geçmesi lazım ki netleşsin sen adet olmazsan dene kendini strese sokma bu konuda
Amin insallah sanada nasip eder
Kurban olurum sen çok güçlü bir annesin annen her daim yanında
Evet strese sokuyorum ama kasıklarım öyle bir ağrıyor ki adet olucakmisim gibi bundan dolayı korkup sürekli test yapıyorum sanki test yapınca regl olmicakmisim gibi
Amin inşallah sende de sorun yoktur gebesindir belkideeee hayırlı müjdeler ver haberini bekliyorum canım
Benim de 8 gün geçti bu sabah test yaptim yine negatif çıktı. Yillardir duzenli regl olurum. Sehir dışındayım randevu bulamiyorum saglik ocagi da bakmiyor. Ne yapsam bilemedim tekrar test yapmalı mıyım?
Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin insallah
Geç döllenme ise testte cikmayabiliyor bir iki hafta daha bekle baktım regl olmadın bir daha test yap
Evet yapabilirsin ay çok merak ettimmmm bak şimdi birde senin için heycanlandim hadi yappp
Ağzından bal damliyorrr amin insAllah