Hahahah enerjini çok sevdimm Rabbim inşallah gönlüne verir en kisa zamanda amiinn
Stres yapmayın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Olmazsada üzülüp dert edip strese sokmayın kendinizi bu bile hamile kalmanızı etkileyebilir. Eşinizde sizde sağlıklıysanız zaten zamanı geldiğinde olur
Ay seninde balım çok teşekkür ederim güzel düşüncenden öptüm 🩷
Amin inşallah 🩷
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🩷
Kendi haline birak eşimle bende çok istedik 2 sene olmadı bizim bı tane düşükten sonra. Ben artık istemiyorum deyip bıraktığım anda hamile kaldım psikolojini de kendini de rahatlatman lazım böyle kendini strese sokarak olmaz
Ben hala regl olmadım ama testte de bişey çıkmıyor sebebini öğrenmek için bir hafta daha bekleyeceğim şüpheli ilişki varsa üstüne 10 gün saymak gerekiyormuş ben de beklemedeyim korunuyorduk biz aslında dediğim gibi bilemedim doktora gitsem çıkar mı çıkmaz mi erken mi
Erken değil tabiki git en azından kan testinde çıkar bir kan ver testlere pek güvenmiyorum bende bugün kan verdim bakalım hayırlısı 🩷
Evet o kadar haklısın ki işte insanın elinde olmuyor maalesef
en gönlünü ferah tut rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı güzel bir evlat nasip eder sana da
Ay inşallah 🩷