Bugün biraz duygusalım biliyorsunuz bebişsiz son günüm yarın Rabbim nasip ederse kavuşuyoruz oğluşumla
çokça korku ve heycan var sona gelince daha bi endise kapladı içimi
bu son günde siz mucize annelere beni bu uzun ve zor süreçte yalnız bırakmadığınız icin teşekkür etmek istedim hamileliğimin bana kazandırdığı en güzel şeylerden biri sizin gibi dostlar oldu yeri geldi moralim bozuldu sizin sayenizde kendime geldim sizinle güldüm eğlendim bilmediklerimi sizlerle öğrendim her sabah telefonu elime alıp ilk baktığım yer burasıydı benim icin her biriniz cok kıymetli ve degerlisiniz ikinci ailem oldunuz benim iyiki tanıdım sizleri iyiki varsınız ve bundan sonra da olmanızı diliyorum herşey için minnettarım size bana kattıklarınız icin cookkk teşekkür ederim sizleri seviyorummm ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederiz
ben de seni tanıdığım için çok mutluyum çok güzel anılar biriktirdik.
iyi ki geldin buraya iyi ki tanıştık ![]()
Son gününde neler yapmak istersin ben de sana burdan eşlik edicem

Şu an tembellik yapıyorum yatak keyfiii
kahvalti eşimden bugün sonrasinda bi planim yok
güzel sözlerin için tesekkür ederim canim benim ![]()
biz de seni seviyoruz
İnşaAllah istediğin gibi kolay bir doğum yaparsın.Sağlıklı şekilde bebişe kavuşursun![]()
Amiinnn canimmm insallahhh cok sagolll ![]()
![]()
![]()
İnşallah sağ salım al yavrunu kucagina canim Doğum hikayeni bekliyoruz iyiki sizde varsınız Canim Benim
Sağ-salamat alasan övladını qollarına.Yaxşıki bizdə səni tanıdıq.🫶🏻![]()
Rabbim salikla yavruna kavusdursun yarin seni ve hep mutlu olmayi nasip etsin biz burda bir aile olduk bir birimizi yeni ve eski tanisakda bu donemde cok sey oyrendik paylasdik sevgi guzel sevmeyi bilene seni seviyoruz canim ![]()
![]()
Cansiniz teskkur ederimmm ![]()
![]()
![]()
![]()
Seni tanımış olmak bizi çok mutlu etti. İyiki varsın canım ![]()
Cookk cook cookk tesekkur ederim @admin ciimmm ![]()
iyiki bu uygulamayi yapmışsınız buradaki dostluklarda en büyük pay sizin ![]()
![]()
![]()
![]()
@ezgi-y Sevince , üzüntülerimize yeri geldiğinde ortak olduk . Heyecanları , endişeleri paylaştık birbirimize yol gösterdik ve artık sen bu yolun sonuna geldin lohusa kervanına katılıyorsun . Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı ailenle beraber mutlu huzurlu kolay şekilde büyütmeyi nasip etsin . Çocuğuna çok düşkün ve sevgi dolu bir anne olacağından şüphem yok güçlü bir kadınsın hepimize neşe sağladın ![]()
seninle tanışmak güzeldi umarım bundan sonrada devam ederiz ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zümreeemm
İyi bir öğretmen olduğun kadar iyi bir anne olduğundan da şüphem yok. İyi ki senin gibi neşeli birini tanıdım. Neşen buraya kadar yansıyor. Saf kalbin yüzüne de yansımış. En zor zamanımda yaptığın yorumlarla beni güldüren kadın… Sen de iyi ki varsın ![]()
Hamileyken ilk defa bir şeye duygulandım valla gözlerim dolu dolu oldu sağlıcakla al bebeğini kucağına rabbim kolay süreçler nasip etsin inşallah ben çok katıldım aranıza iyikide katılmışım diyorum yarın senden çok güzel haberler bekliyoruz benim için her bir anne her bir anne adayı çok kıymetlidir o yüzden seni en güzel yere Allah’a emanet ediyorum yarını heycan ve merakla bekliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaa cookk tatlisinnn seenn hepimiz cok güçlüyüz tabiki bundan sonra da devam edecegiz seninde yolun az kaldi bu yolu en güzel sekilde tamamlarsin umarimm canim benim ![]()
![]()
Hersey karşılıklı zümreeemmm ![]()
kisi kisinin aynasidir sizden bu kadar yakınlık görmesem bu kadar icimi acamazdim size her zaman destek oldunuz ve bu desteginiz cok kıymetli benim icin cansiinnn seenn ![]()
![]()
![]()
Ağlattiinnnn ![]()
ne güzel seyler yazmissin ne güzel yere emenet etmissin her sözün icin ayri teşekkür ederim ![]()
![]()
Sen de benim canımsın ![]()
dualarım seninle ![]()
Rabbim bin defa razı olsunnn ![]()
![]()