Hep düşündüğüm beklediğim bence hayattaki en heyecanlı gecesinde olabilirsiniz
heyecanınızı inanın buradan hissettim. Bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın İnşaAllah gece uyumaya çalışınn ![]()
Ah Zerrinimm nasil uyuycam hic bilmiyorum kızım var anneyim zaten ama gün belli olunca daha da heycanlaniyormus insan güzel dileklerin icin cok teskkur ederim ![]()
@Zerrinirrez
Rica ederim canım benim inşallah çok kolay geçer yarınn aksilik yaşamadan güzel doğum hikayeni burada bekliyor olacağızzz Sizin yerinizde olsam asla uyuyamazdım buna eminimmmm ama yarın çok yorgun olacaksınızz yeme içmeyi bırakın falan dediler mi size gece bolca enerji verecek şeyler yiyinn
12den sonra bisey yiyip icme dediler sabah 8de de ac karnina burda ol dediler işin aksi canim bisey de istemiyor ![]()
@Zerrinirrez
Kuruyemiş falan yemeye çalışın bebeğinize size enerji olsun ![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sizin için çok güzel kolay geçen bir doğum olur ve o güzel doğum hikayenizi burada okuruz. ![]()
![]()
Aminnn cook teşekkür ederimm. ![]()
@İlknur
Ezgiiii şimsiden gözün aydın
sağlıcakla gelsin bebişin. Spinal anestezi olacaksan kahve ve bitter çikolata al yanına ![]()
@ezgi-y Üfff çok heyecan yaptım ben be ![]()
![]()
Senin de lohusa olacağına inanamıyorum, ne çabuk geçti zaman ![]()
@ezgi-y canim benim biz sana teşekkür ederiz guzel ve motive edici sözlerinle guzel anne araniza yeni katilmama rağmen cok sicak davrandiniz hepiniz… (Hepinize ayri ayri teşekkür ederim) bir arkadas dost olduk biz senin her zaman yanindayiz canim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini guzel haberlerini bekliyoruz minik kuşun doğum hikayesini ayrica bekliyoruz
Seni, güzel prensesi, minik mucizeni kocaman öpüyoruz ve kucakliyoruz…
Seni seviyoruz arkadaşım Rabbim yardımcın olsun
dualarimiz ve kalbimiz senin ile…![]()
Canimmmm cookk teskkur ederim nasil güzel sözler bunlaarr iyiki sizleri tanımışimmmm ![]()
![]()
Sagoll canimm
kahve ve cikolata neden kii ![]()
Ben hic uyuyamadimm sabah olmadi heycan korku bir arada nasil olacak bilmiyorumm ![]()
![]()
Spinal anestezide baş ağrısı oluyor fazlaca. Kafein baş ağrısına iyi geliyor. Bana kadın doğum ve anestezi doktoru önerdi ameliyat sırasında. Çünkü sezaryen sonrası verdikleri ağrı kesici baş ağrısına pek fayda etmiyor ![]()
Sende iyi ki varsın ezgi![]()
![]()
sen değerli bir insansın
burdaki anneler anne adayları hepsi ayrı ayrı değerli .Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah oğlusunu saglikla kucağına alırsın güzel haberlerini bende bekleyeceğim ![]()
![]()
Duamda olacaksın ![]()
Canimmmm benimm teskkur ederimm Rabbim bin kere razı olsun ![]()
yarın insallah güzel haberlerle aranizda olcam ![]()
İnşallah inşallah canım ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sana çok dua edeceğim