Temudan alışveriş yapan var mı 🥹

evet ben alışveriş yaptım kuponlarla baya uyguna geliyor 3000 lira kupon veriyor bu linkten yükleyince https://temu.to/m/uncyqumunyq

Aaa çok iyi

Kızlar eskiler bilir benim ne kadar temucu olduğumu kızıma evime kendime neler neler aldımmmm ama özellikle kızıma size de ilk alışverişenize özel kupon ile geldiiiimmmm :cherry_blossom::face_holding_back_tears: https://temu.to/k/ujzlvwjh1ee

Kız görünce hemen indirim dedim​:rofl::rofl:fiyatlar şakamı :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::joy: yok yada gerçek giriş yapıyorum posta ne be anlamıyorum ki nerden bilim postayı :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

Aşko e-posta adresini gireceksin ben seni yönlendiririm

Ne yazdın kız :joy:

Merhaba, bende düşünüyorum birkaç gündür temudan sipariş vermeyi bebiş için ne tavsiye edersiniz ne alınmalı

1 Beğeni

Kuponmu kredimi yazdım ama kupon yazmışın orayı sonrada gördüm. :joy:Kupon benn istediğim zaman canlı destekten alabliyorum. Kupon bitince bana tanımlıyorlar :joy:

Kuzum ben genelde tokalar ve kıyafetler almıştım arkadaşım göğüs kalkanı vs almıştı @Hümanurun_annesi

Ooo müdavimi isen olur :joy:

Yok kız canlı destekten isteyince veriyor. Herkeze . Birde kodlarıda var aramalardan kod girincede kupon yatıyor

Bu yeni bunu da dene onu da alabilirsin

1 Beğeni

Hiç bişey :rofl::rofl:kalmış öyle

Nasıl kuzum anlamadım

Yani daha kayt olmadım şu posta için

Kiz e-postani gircen sadece

Yurtdışından geliyor galiba girişte gümrük parasinida biz ödüyoruz 1000 liraysa 1500 gibi fiyata geliyor galiba yurtdışında olduğu için birde günler sürüyormuş ama tam bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

İşte ben ne bilim gogldan baktım halletttim​:sweat_smile:

Ama az önce cark cevirdim büyük ödül geldi hesabımda para yoktu :rofl::rofl::rofl: alışveriş yapamadim ya sadece 10 dakka bi cıktım tekrar girdim ödül nerye gitti anlamadim :rofl::rofl:

Guvenilirmi bazen kupon çıkıyor ücretsiz diyo iki ürün secmemi istiyo seçiyorum sonra 500tl ücret diyor