Bende bikac bisey aldim bayram dolayisiylakargo gecikmeli gelecek. Merakla bekliyorum.
Temundan alışveriş yaptım ben fakat bebek ürünleri olarak değil onlarada bakıyorum ama bebeğin kıyafetleri vs için çanta alacağım
Hangi kategoride yaptın kuzu bende başka şeyler almayı da düşünüyorum
28 eylul gorunuyor dogumum ben hep trendyoldan aldim burdan siparis etmeyi dusunuyordum da kısa kol alsam giydirebilirmiyim
Evin sıcak oluyo mu benim sıcak mesela eylülü kısa kolla geçiririm kesin ki Eylül soğuk olmuyor fazla Ekim’de evin sıcaklığına göre değişir ya
Koyde yasıyoruz soba kullanıyoruz o bakimdan sıcak oluyor ama ilk gebeligim tedirgin oluyorum
Valla bilemedim kuzum ya ben aldıklarımi 9-12 ay aldım zaten o da uygulamayı deneme amaçlı
Eşyaları kacar tane aldiniz aceba canim 03 ayi falan
Valla kuzum 0-3 ay 3 tane hastane çıkışı 3 tane alt tayt 4,5 tane de zıbın şeklinde aldım sonrası 3-6 6-9 9-12 diye gidiyor herkes çok alma çabuk büyüyor dedi
Bende aynı sekil cok almadım ama aldiklarmdan haric bircok sey begeniyorum tutuyorum kendimi sen ne zman dogm yapacksn
Nasipse Ağustos sonu inşallah ben elbise çok fazla almışım
Ay insallah saglikla kucagimiza aliriz aramizda 1 ay varmis trendyoldan aldin mi birseyler birde ben hic elbise almamısim fark ettimde
Trendden zıbın vs aldım hastane çantamı Hepsiburadadan dizdim trendden bı de havlu bornoz seti tırnak bakım anı küpü ağız mendili alt açma bezi vs aldım
@anon51243553 aldiklarin gelmedimi bacim hala
Geldi ya kız paylaştım hatta
ben yapmıştım spor ayakkabı çanta far fln almıştım çok güzel ulaştılar bi sıkıntı yoktu.Sadece biraz geçikiyor 15 20 gün fln
Paylastim diyince baktim yukari siparis verebiliyoruz ozaman
Ay o da nazarı olsun
Evet kuzu ver ver test edildi onaylandı