Temmuz bebeği'ne battaniye gereklimi?

Fikirlerinizi bekliyorum bebeğim Temmuz ayında doğacağı için sıcak olacağını düşünüyorum normalde ince battaniye falan götüreceğim kalın battaniye de götürmem lazım mı

1 Beğeni

Hayır canım hiç gerek yok müslim örtü bile yeterli olacaktır

Sezeryan da gerek olmuyor mu kalın battaniye’ye

1 Beğeni

Gerek yok… her an dogurabilirim muslin battaniye alacam

1 Beğeni

Benim de doğum günüm Temmuz’da 1 ince battaniye bir tane de müslin battaniye götüreceğim

Hayır canım hiç alakası yok hastane çıkış setinin içindeki battaniye bile yeterli

Tamam cok teşekkür ederim :cherry_blossom::brown_heart:

Ben bu şekilde Koydum 3 tane bunların arasında bir tane Müslin vardır değil mi Ben bilmiyorum çünkü:joy:

2 Beğeni

Hastane çantası için böyle küçük küçük hurçlar aldım

İnce olanlar müslim bende 1 ince 1 müslim 1 tane de ne olur ne olmaz kalın battaniye koydum

Bende agustosta dogurucam ins. corap koydum gereklimi bilemedim

2 Beğeni

Vallahi bence Ben de koyacağım gibi​:joy:

1 Beğeni

Vallahi bacım Benim temmuzda olacağı halde ben iki tane 5li hastane çıkışı koydum 2 tane Alt üstü takım 2 tane tulum şapkalar eldivenler 3 tane çorap bebek için 5 tane zibin belki fazladır Ama ne olur ne olmaz

1 Beğeni

Daha diğer alışverişte kalmış pazar günü tamamlayacağım ıslak mendil pamuk vesaire şeyler

Bende oyle ama ince seçtim hepsini bi de biz antalyadayiz 40 derece sicak

2 Beğeni

İyi yaptın Bir şey olmaz bebek gelince neye ihtiyacın olduğunu daha iyi anlarsin Bence Kendini sıkmaya kasmaya Hiç gerek yok İnsan ilk başta Stres yapıyor nasıl olacak nasıl yetiştireceğim ama bir bakıyor her şey olmuş Her şeyi alınmış :blush:

1 Beğeni

merhaba arkadaşlar bende fazladan çarşaf koydum ne olur nolmaz üstüne bişey dökülür bebiş altına fazla yapar diye battaniye değil ama zaten sıcak

1 Beğeni

Ne olur ne olmaz bence de koymak lazım

1 Beğeni

1 penye battaniye ( 10lu hastane çıkışı içinde), 1 tane 4 katlı müslin 1 tane de tek katlı müslin koymayı düşünüyorum. Kalın battaniye ye gerek yok. Ama her ihtimale karşı da 1-2 çift çorap koyacağım.

2 Beğeni

Hayır canım bunlar penye battaniye ama yeterli