Temmuz bebeği'ne battaniye gereklimi?

Bende senin gibi yaptım canım gayet yeterli fakat hem sezeryanli olduğumdan sütüm hemen inmedigi ve bebeğe yetmediginden mama takviyesi yapmıştık bu yüzden koyduğumuz 3 takım 5li set yetmedi. En az 5 adet koyun takım 5 tane de her ihtimale karşı zıbın da olsun.

Gayet yeterli canım :heart: geçen ay doğum yaptım ben :blossom:

@Yaren491 hayır hayır hiç gerek yok, belki müslin battaniye bile kullanmaya gerek kalmaz çünkü şimdiden bu kadar sıcaksa temmuz nasıl olur Allah bilir :roll_eyes:

2 Beğeni

He vallahi ben de çok merak ediyorum

1 tane 10 lu set haricinde 3 tane 5 li set 4 zıbın düşünüyordum. Şu an benim normal doğum görünüyor olurda sezeryana dönersem 5 li setten 1-2 tane daha eklerim o zaman.

2 Beğeni

40 olsa yine iyi hissedilen 50 canım Antalya’da​:melting_face::melting_face::melting_face:

Ben evden çıkamıyorum bugun doktora gittim fenalık geçirdim iyi ki evdeyim :joy:

Üşümekten iyidir en kötü zıbınla bırakırız bebisleri :grinning:

1 Beğeni

Canım klimaa​:melting_face::grinning::grinning:

2 Beğeni

Nohut battaniye kalın gelir. Temmuz için müslin ya da incecik penye battaniye daha iyidir. Zaten ilk doğduğunda kullanılıyor. Sonrasında o sıcakta gerek yok. Bebek isilik olur.

2 Beğeni

Kalın battaniyeye gerek yok canım muslin örtü olsun yeter. Zaten doktorlar onları kabul etmiyor kullandirmiyorlar.

1 Beğeni

Benim de temmuzda doğumum ince bir tane battaniye koy bir de müslin kesinlikle koy hava çok sıcak çünkü

Bu şekilde olanlar sıcakta çok kullanışlı oluyor bu attiklarinda olur ilk aylar ama sıcaklarda bu attiklarim çok işe yarıyor pişman olmazsin

Çorap olsun senin içinde bebek içinde vücut ısısı yerine gelene kadar kullan biz 3 aylık olduk hala giydiriyorum sadece uyurken çıkartıyorum

2 Beğeni

Ben Mart’ta doğum yaptım nohut battaniye götürdüm bir de kalın olanların dan sararim diye ama inanır mısın sadece hastane çıkışı battaniyesine sariliydi sadece üzerine nohut battaniye attım kalini boşa götürdüm gereksiz taşıdım ayrıca ben çıkarken yağmur yağıyordu arabamizda yoktu o yağmur da taksi aradik

Bakın bu benim hastane çantamdi

1 Beğeni

Ben de böyle küçük hurçlar aldim hastane çantasına koyacağım

2 Beğeni

Kızlar Mayıs’ta doğum yaptım çorap koymadım gerek yok bence :rofl: ben her banyodan sonra giydiriyorum sadece sonra çıkarıyorum Yenidoğan sürecinde ara sıra giydirdim artık giydirmiyorum bile çünkü bebiş 2 aylık oldu sıcaklar başladı :face_with_hand_over_mouth:

Sezeryan olacaksanız gerekli çünkü çok usuyorsun ameliyat sonrası. Ben yanıma aldım bebiskoya da ayaklı ve ayaksız tulum ve corapta aldım. Malum yaz ayı klima da açık olur hastanede gaz olmasın kuzular :hugs:

1 Beğeni

Salı günü doğum yaptım kalın battanıyeye hıc gerek yok bır tane önce Müslüm yetiyor çorapta gıydırmedım ebe gıydırme çok sıcak gerek yok dedi

2 Beğeni