Temmuz ayı doktor kontrolü 🗓

Normal doğum olmuyacaği için sorun değil,ilk oğlumda öyleydi,3.900 doğdu,iki tarfda bizde iri yapili kocamda uzun boy iri kemikli.Babamlarda oyle

Evet hatırladım ikimizin de suyu sınırdaydı. Benim 3 hafta sonra suyum normal seviyeye geldi. Az yemek için çok gayret gösteriyorum. Artık daha fazlası olmuyor. Nefes alsam bebek kilo alıyor

2 Beğeni

Ben ogleden sonra gittim diye iyi bakmadi bana başından saldı sanki fotosunuda cekmedi bebegimin.
Seviyesiz doktor.

1 Beğeni

:joy:olsun tombik bebek olucaklar ne guzel​:heart_eyes:

1 Beğeni

Kaç haftaliksin? @Yusifin-annesi ?
Ne dedi doktor gelişimi için.

1 Beğeni

@Eda
@Gamze_06
Merhaba hanımlar nasılsınız bebişiniz nasılmış doktor ne dedi :innocent::smiling_face_with_three_hearts::eyes:

Merhaba biz öğlen 1 de gideceğiz çalışıyorum şimdi öğleden sonra yazarım tekrar

1 Beğeni

Benim temmuz kontrolüme daha çok var 18-20 Temmuz arası olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts::four_leaf_clover:

Acaba edalar mı karıştı :laughing::see_no_evil::see_no_evil:
Evet edalar karışmış özür dilerim. Tarihiniz kesinleştiğinde lütfen yazın hep beraber bekleyelim. Bebiş nasılmış diye :star_struck::innocent:

1 Beğeni

@Edaa Hanım merhana randevunuz nasıl geçti bebiş nasılmış :star_struck::eyes:

Merhaba randevuya öğleden sonra gideceilicem haberdar ederim sizi :bowing_man:

1 Beğeni

Biz gördük bebişimizi ense kalınlığı burun kökü normal değerlerde çıktı kanlarimi da verdim kolları ve bacakları da gelişimini tamamlamış herşey güzel dedi doktor bacaklarını açmadı acsaydi cinsiyet tahmini yapacaktı :sweat_smile: bidakine artık

1 Beğeni

Hayırlı olsun :partying_face:
Benim de ikili testte tahmini söylemişti kız demişti 16. Haftada erkek oldu :laughing:

1 Beğeni

Beklemekte fayda var o zaman :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Her şey normal iyi güzel geçti

3 Beğeni

@Busea
@Mihrimah520
@Seray2023

Merhaba hanımlar nasılsınız bebiş nasılmış randevunuz nasıl geçti :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebiş gayet sağlıklı kola almış şuan kan sonuçları bekliyoruz şeker yüklemesi ni

1 Beğeni

Gayet iyi kilo almis

2 Beğeni

:partying_face::bouquet: çok sevindim

@NURAN
@Glsh887
@afrikanın_gelini54

Merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti bebiş nasılmış :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

2 Beğeni