Temmuz ayı doktor kontrolü 🗓

Temmuzun 26 sında benim canım

1 Beğeni

Hastanedeyim diye yazınca ben de bebeği görmeye gittin sandım. İyi misin umarım kötü bir şey yoktur bizim yapabileceğimiz bir şey var mı

1 Beğeni

@Cansu Merhaba arkadaşım :blush: Ultrasonla baktı doktor. Suyum fazlaymış. Tahlil verdi ve tekrar bakacağını söyledi. Bebek de gayet iyiymiş. 10 gün kadar öndeymiş. 2300 gr dedi şu an. Herşeyi gayet yolunda dedi. Ara ara suyun gelebilir dedi ama bunu neden dediğini anlamadım. Nasıl anlayabilirim ki ara ara suyumun geldiğini ve bu normal bir şey mi bilmiyorum. Onu tekrar soracağım. Bir sorun çıkmadı çok şükür. Gün yaklaştıkça bebek de haftasını yakalıyor gibi gelişimsel açıdan :pray:

1 Beğeni

Sorduğun için teşekkür ederim @Cansu ben hala bekliyorum sırada randevum saat 10.30 da

1 Beğeni

Şimdi dr dan çıktım kız beklerken bebişimiz erkek çıktı üstelik bayramdan hemen önce küçükte olsa kız için cinsiyet partisi yapmıştık. Gayet sağlıklıymış şuan için herşey yolumda dedi.

2 Beğeni

34+2 Haftamda benim de 2.900 gr demişti. Hızlı kilo almamasına çok sevindim.
Benim de 21. Haftamda suyum yüksek sınırdaydı. Tatlıyı ve havucu kestim 3 haftada normal seviyeye geldi. Suyun çok olsa da susuz kalma
Benim de bazen sulu akıntım oluyor. Bebeğin suyumu acaba demiştim. Doktoruma söyledim. Duzenli aralıklarla gelmediği için sorun olmadı.
Bebeğin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de öyle olmuştu :see_no_evil:
Kızım kızım diye severken oğlum diye sevmek başta tuhaf geliyor ama sonra oğlun olacağına çok alışıyorsun. Çevrende bizdeki gibi oğlan olmasına takılan çok yakın akraba varsa benim gibi korkutmayı deneyebilirsin.
Bizim anneanne ve dede erkek olmasında çok ısrarcıydı. Çok sevinmeyin bakarsınız tekrar sürpriz yapar prenses geliverir diyorum.

Sağlıklı güzel ömru olsun. Benim için cinsiyeti hiç mühim değil

Boyu kilosu ne kadarmış :innocent:

1 Beğeni

Annem ameliyat oldu onun yanındayım dünden beri herhalde yarın taburcu ederler kist vardı elinde

1 Beğeni

Bizde babam hariç herkes kız istiyordu biz beş kız kardeşiz ona rağmen bende kız olmasını çok istiyordum ama hayırlısı buymuş demek ki sonuçta ilk çocuk bu ikiside yoktu bunun olma ihtimali bile yokken oldu hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Artık bakalım kosmet belki ikincisi kız olur. :rofl: Boyuna 16 cm dedi galiba eşim öyle dedi ben eminim dedi kilosuna da 196 gr dedi. Haftasıyla uyumlu dedi. 17.hafta içindeyim. Bende ilkten sanki 16 cm gibi anladım ama sonra acaba 10.6 cm mi dedim ama eşim 16 cm diyor

3 Beğeni

Aaa ben sizinkini hep kız sanıyordum sanırım eski gönderilerden birinde okumuştum, aklımda öyle kalmış o yüzden :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kız sende nasıl ölçüldü ben 21+6 yım benimkini 4 hafta sonra bakıp soyliycek makine otomatik olcuyomus anca o zaman ölçer dedi acaba makineden makineye mi fark ediyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım :pray::heart:

1 Beğeni

Benim yarın :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri bizde bugüne kadar kız sanıyorduk ama bugün erkek olduğunu öğrendik büyük süpriz oldu bize​:smiling_face:

2 Beğeni

Olabilir bende her ay gittiğimde boyunu ölçüyordu kilosunu ilk kez bu kontrolde söyledi.

1 Beğeni

Oyyy size küçük bir şaka yapmış annesi​:heart_eyes: sağlıkla kucağınıza alın inşallah :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

38 haftadan sonra suyun gelmesi normal bir sey,bebek artik yeterli olgunluga eriştigi icin cok sorun teskil etmez.sen kaç haftaliksin? @NURAN

1 Beğeni

@NURAN 30haftadayım və bende su geliyor,camasirimin sulandigini goruyorum duru sekilde.
Aktiginda hiss etmiyorum ama.

1 Beğeni

Geçmiş olsun :bouquet: