Kilosu normalmiymiş? @baby_ugur
Kilosu normalden fazla,gelişimi iyi 10 gun önde gidiyor.
Maşallah çok tatlııı
Çok sevindim hayırlı olsun
Ben de 31. Haftadayken 1.900 gramdı. Doktor da gelişimi önde ve iri bebek olacak demişti.
Güzel haberler almıssın çok sevindim
Bebiş maşallah çok tatlı
kaenıma baktı iyiydi bebeğn kalp atışı fln biraz hızlıymış,ultrasona giremedim ki,kanımı aldılar tansiyonum düştü aç karnına gitmişdim bekleyemedim o kadar adam vardki kendimi kötü hiss ettim eve geldim hemen yine gidicem ultrasona o zaman baktrcam kilosu fln ama doktor eliyle baktı karnıma dedi iyi normal,yine testler verdim çatı muayenesi enfeksion var mı diye,kanımı aldı son ay diye kanımı 2defa aldı ben de kötü oldum o yüzden ayakta duramadım hemen geldim ultrasona giremeden sabahtan beri bekliyordum orda ne kadar kadn vardı sırada
maşaAllah
Ben de haftaya çatı muayenesi olucam. Nasıl geçti canınız acıdı mı
Başınızın dönmesine çok üzüldüm. Şimdi daha iyi misiniz
yok ben zaten bidefa da baktırmıştım o zaman kendimi korkutyordum acır diye ama hiç birşey hiss ermiyorsun kendimizi korkutuyoruz sadece
Feriha gibi bayıldım resmen orda eşim hemen getrdi eve uyudum kendime geldim,devlet diye çok kadn vardı hem de kolumdan çok kan aldı diye kötü oldum çikolata yedim hemen , şimdi iyiyim şükür
Neyse ki kafanızı çarpmamışsınız.
Sukur cann iyidi bebekde kizim olcaq insallah
evet ya yaşlı kadnlar vardı gelinlerini getrmişlerdi çoğu kadn aldrmak için gelup öyle oturmuştu benm gibi bazı hamilelerde ayakta kalmıştı uzanmak istiyordum ayaklarım tutremeye başladı bir anda hemen eşime aradm çabuk gel diye inanırmısın gelr gelmez üstüne serildim
sağ salim kucağna alırsın inşaAllah
Cox sagol canim
Oylemi,bir sorun olmaz dedimi?kilosu önde diye
O yuzden ya abed(mola) zamanına yakın gitmelisin.
Yadaki sabah erkenden.
Ben bir kez abed (mola) zamnina yakin gitdim.
Boşlukdu rahat girip ciktim bir tek ben vardım
vAllah sabah erkenden de gitmiştim,öğleden sonrada bir fark yok
Ne kadar saygısız insanlar var. Bazen ben de bayılacak gibi oluyorum.
MaşAllahseninde galiba hamilrlik şekerin yuksek çilmisdi benimki gibi? bebeğin kilolu olmasina neden oluyor.Benim ilk oğlumda 3.900 kq doğmuşdu.iki tarafda iri yapili bizde