Merhaba 28 haftalık olduk 12 haftadan itibaren tansiyon ilacı kullanıyorum ancak yetersiz kaldığı için 4×1 şeklinde kullanmaya başladım ancak şuanda sürekli bilinç bulanıklığı var sanki halim hiç Yok ve şoför olarak görev yapıyorum trafiğe çıkmaya tedirginim devlet hastanesi tam teşekküllü hastaneye git heyet zaten verirler sana dedi gittim ama şuanda tansiyon düzene girmiş heyetlik bir durum yok dediler bebek pozisyonunu almış her an gelebilir dedi ama rapor vermedi.Sofor olduğumu da söyledim benim gibi olup tansiyondan kaynaklı heyet raporu alan var mı?
3×2 tansiyon ilaci ve adalat kullanıyorum bende rapor alamadim. Hatta ilk 3 ay kanamam lekelenmem oldu yine heyet vermediler . Sordugumda fetö den kaynakli bir cok kisi haksiz rapor almis denetim vs cok sıkıntı ondan artik kolay kolay heyet veremiyoruz dediler.
Devlet hastanesindeki doktor kesinlikle çalışma tansiyon bı anda yükselirse doğum başlatabilir her an dedi ama heyet vermiyorlar her yerde böyle demek ki
Ara ara rapor al gun icinde evdeyken istirahat etmeye calis yasal hakkin 32 ama bazi durumlarda erken dogum iznine ayirabilirlermis bana saglik ocagi demişti . Insallah saglikla kolaylikla vaktinde bebeklerimizi kucağımıza aliriz. Ben ozelden almaya cslistim devleti bilmiyorum:(
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Dün iş başı yaptım ancak hemen 14 e yükseldi pazartesi bende özelden almayı denemeyi düşünüyorum sonuçta sağlık zaten birde trafiğe çıkıyorum bir şekilde verirler inşallah
Özel hastaneler heyet raporu veremez
4 hafta daha çalışacağım olmazsa yada yıllık iznimi kullanırım
Benim hamile bir arkadasim doguma kadar aldi biliyormusunuz ozelden sonra direkt dogum izni ayrildi alinabiliyor ama vermiyorlar
Aslında vermeleri lazım günde 4 tansiyon ilacıyla hamile olarak trafiğe çıkmak ne kadar doğru iş yerinden yardımcı oluyorlar yoksa her gün trafiğe çıkmak çok riskli verilmesi lazım.Dinlen her an doğum gerçekleşebilir deniyor ama bir yandanda çalışmaya devam deniyor
Bende anlamadim yarin bende konuscagim tekrar çalışırken cok zorlanıyorum 6 tane tansiyon ilaci limonlu su istirahat idare ediyoruz ama bir yerde rapor vermeleri lazim
Yarin ozel hastane ile konusayim farkli bisi ogrenebilir veya rapor alabilirsem yazsayim
Ben bugün özel hastaneye gittim direk nasıl vermediler sana heyet raporu dedi 25 gün var 32 haftama 25 günlük heyet raporu yazdı ama daha onayda olduğu için çıkmadı sanırım yarın çıkar sizde bı görüşun isterseniz devlet hastanesi baya sıkıntıya sokuyor raporu aslında ilk gittiğim devlet hastaneside nereye gidersen git heyet direk çıkar sana dedi ama yatışı kabul etmeyince vermediler işte
Kaçıncı haftadasin kendi doktorum en fazla 4 e çıkarırız tansiyon ilacını demişti bu rapor aldığım hastanedeki doktor doz arttırımı yapabiliriz biraz daha merak etme sakin ol dedi baya ilgili bı doktordu da benim direnç ve çentik de çıktı detaylı ultrason da sağ taraftan beslenme neredeyse yok o halde çok iyi kilosu gayet normal gidiyor dedi
- Haftadayim kan sulandirici kullanıyordum gebeligin basindan beri ona bagli tansiyon sorunum olcagini soylemisti max 8e kadar ilac cikabilirim dedi kardiyoloji de gidiyorum ayni zamanda ms hastasıyım nöroloji takipliyim. Benim de boyle karisik yarin sabaha 10 da buldum randevu konusacagiz
Sizede vermemeleri çok garip gerçekten raporu bu şekilde işe gitmek ne kadar sağlıklı inşallah halledebilirsiniz raporunuzu.Normalde hamileyken çalışmak zordur ama heleki tansiyon ve başka rahatsızlıklar eklenince çok daha zor
Cok zorlanıyorum artik ufak birsey de kalbim sıkışıyor gibi nefesim daraliyor bakalim sabah insallah alabilirim
Gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum durumunu umarım alabilirsin raporu dinlenirsin bol bol
Pinar haftam 24 oldugu icin direkt verdiler 28 haftada beslenmesi kilosu onemli sonra hedef 32 dedi bebegi icerde tutabildigimiz kadar tutacağız dedi. Sana da erken dogum riski var dedi dimi tansiyon kaynakli
Bissuru ihtimal saydi iyi düşünmek istiyorum elimden geleni yapıyorum cunku . Bol su ic bol istirahat et dedi
Çok sevindim canım hadi güzelce dinlen artık Banada erken doğum riskim olduğu söylendi ne kadar erken dedim heran olabilir doğum pozisyonunu da almış dedi tansiyon yükselip riske girmesi söz konusu olursa hemen alırız dedi ama 35 haftadan sonraya bırakmayı düşünmüyorum dedi