Tansiyon kaynaklı heyet raporu

Hastanede bı doğum yapmış anneyle karşılaşmıştım 30 haftada tansiyon ilacını düzenli içmesine rağmen bı anda 23 e yükselmiş acil sezeryan olmuştu kendisi üç gün yoğun bakımda kalmış bebek 5 gündü halen yoğun bakımdaydi hiç anladım bı anda yükseldi demişti hep onu düşünüyorum demek ki bı an bı anı tutmayip tansiyon fazlasıyla risk yapıyor

Benim cevremde ikiz gebelik dogurmus tansiyon hastasi var. Bir de en yakin annem tansiyon cikmis 2 gebeliginde de bizler gayet saglikliyiz. Guzele odaklanmak lazim stres de iyi gelen bir sey degil iyi senaryo da cok fazla saglikla vaktinde gelsinler insallah:)

Pinar nasilsin senin haftana geldim merak ettim bebek 6 gun geriden dedi bugun heyet almaya gittigimde . Arter direnc gecmis ama iste az kilolu dogar vs soylemleri tabi devam ediyor

İyiyim Gamze sen nasılsın? bende şuan 35 haftalık oldum doktor 9 Mayıs’a gün verdi kilosu felan güzel gidiyor.Doktorumuzda bu kadar beklemiyordum güzel dayandı diyor

1. Haftadayim pinar bol bol dinleniyorum. İnsallah saglikla vaktinde gelir bebislerimiz. Iyi olmana sevindim :revolving_hearts::beating_heart::folded_hands:

Güzel güzel dinlen canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah :smiling_face_with_three_hearts: 30.haftamda doğum sancılarım başlamış bende sadece bel ağrısı zannettim regl sancısı gibiydi ilk, dayanilmayacak gibi olunca hastaneye gittim durdurdular iki gün hastanede yattım aman dikkat et sende

Belim ayakta kalinca agriyor ama suan iyi dikkat edeyim ozaman ilk doğum olunca uyarman iyi oldu canim teşekkür ederim . Bel agrisi normalde oluyor diyorlar off ya ://

Benim canım öyle tatlı değildir ama dayanamayacak kadar kuvvetli oluyor canım gerçekten ayırt edebiliyormuşsun

Normal bel ağrısı ayakta durunca oluyor ama dinlenince geçiyor benim o gün uzanıyorum yattığim yerde duramıyorum kalkıyorum sanki belim ikiye ayrılıyor hiç bir şekilde durdurtmuyor yani

Bunun ayrimi yazman iyi oldu ben artik her belim agridiginda doktora koşardim​:grinning_face: saglikla gelsin minikler buraya yazalim olur mu . Kucagimda ve cok iyiyiz diye :slight_smile: guzel seyler olsun sabrimizin sonunda :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah canım inşallah sağ salim gelsinler kucağımıza :smiling_face_with_three_hearts: İnşallah bebislere kavuşunca da yazarız :cherry_blossom:

Gamze yarın sabah doğuma gidiyorum canım tansiyon yüksekliği oluştu tekrardan doktor riske atmayalım yarın sabah alalım dedi

Canim cok gecmisnolsun sanirim haftan 36 lar olmuştur. Arkadasim 36 da dogurdu cocuk kuveze bile girmedi eminim cok saglikla kolaylikla gececek dogumun .. guzel haberi de ver bak buraya :slight_smile:

Bende 31 oldum valla her gun tansiyon olc olc bir panikliyorum arada :grin: allah yardımcım olsun insallah

Pinar canim sizi cok merak ettim iyimisiniz. Kac kez uygulamaya girdim telefonun olsa yazcaktim. Duam sizinle insallah güzel gecmistir hersey​:smiling_face_with_three_hearts:

Çok sağol canım şükür çıktık sağ Salim darısı başına inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Kuveze girmeyede gerek kalmadı bin şükür ikimizde iyiyiz :blush::blush:

Cok sevindim canim amin saglikla gelir insallah minik oğlum okadar stres oluyorum ki . Boylr guzel haber almak bana da iyi geldi. Allaha emanet olun

Sarılık olduk bugün :pensive_face:ben taburcu oldum ama bebeğim bir gece d Işık tedavisi alacak gamze. Bu arada bu deepend bezlerden mi alsam diye tereddütde kalmıştım kesinlikle doğum çantanda bulunması gerekiyormus

Canim cogu çocuk oluyor korkma depend aldim hastane cantasi henuz hazirlamadim. Bana da al demislerdi

İnşallah bugün çıkartırız da canım eve tek dönmek çok zor :pensive_face:Ama buna şükür tabi ki :folded_hands:t2: Bence artık çantanı hazırla canım 30 haftayı geçtin diye biliyorum.