Tanıştığımıza çok memnun oldum. Bebeğiniz sağlıkla gelsin
Merhaba ben Gözde 29 yaşındayım Kastamonuluyum. Osmaniyede görev yapıyorum avukatım 6 haftalık da hamişim:)
Maşallah hayırlısıyla sağlıklı kıcağına alırsın inşallah
Sivaslı Anneler grubu da kursak keşke diyeceğim ama sivaslı yok hiç Hani İstanbul Sivasın başkentiydi, hani Sivaslılar her yerdeydi. Hani bilmem kaç milyonduk, her üç kişiden biri sivaslıydı hani nerde nerdeee
Merhaba @Busea hanım tanışalım mı?
Kaç haftalıksınız kaçıncı hamileliğiniz? Hamilelik nasıl gidiyor memnun musunuz
Ben bir tek Pendik’te yaşadığınızı biliyorum. Çok gizemlisiniz
Merhaba @Cansu ben 19 haftalık gebeyim. 23 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Bildiğiniz üzere de İstanbul Pendikte oturuyorum. Hamilelikten memnun muyum tabiiki de evet. İlk üç ay çok kötü oldum sürekli kusma sürekli halsizlik sürekli uyku… Ama neyseki şükürler olsun bu ay daha da toparladım ve iyiyim. Tekmeleri hissediyorum artık gerçekten karnımda kelebek gibi kıpır kıpır bir canlının olması tarif edilemez duygular yaşatıyor. Eminim sizde bir gebe olarak beni daha iyi anlıyorsunuzdur. Şu an için de tek temennim inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Ve sizde inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Amin. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.
Ben de 29 yaşında 29 haftalık hamileyim Eskişehir’de yaşıyorum.
Benim de ilk 3 ay çok sıkıntılıydı yatak istirahatindeydim. Şükürler olsun şimdi doğuma hazırlık yapıyorum.
Ben biraz kilolu bir anneyim artık bebeğimin tekmeleri dışardan bakınca görünüyor. Bebek hareket ettiğindeki mutluluk gerçekten bambaşka
Yaaa ne güzel az kalmış
Canim azın kalmıs benden 1 ay öndesin diye seninki önce gelcek kerata
Odası da bir hazır olsaydı içim rahatlardı sanki işler son güne kalacak gibi
Kiyafetlerini falan aldinmi hepsi tamammı?
Kiyafetleri tamam, bakım ürünleri kaldı dolap meselesi var. Eşyaları yıkanacak, hastane çantası meselesi de var
@Szn merhaba tanışmak ister misiniz?
Merhaba @Cansu tanışalım tabiki ismim Suzan ilahiyat mezunuyum 27 yaşında İlk hamileligim ve bu hafta 15.haftam henüz yeni hamileligim başından beri hafif bel ağrılarım dışında sıkıntı yaşamadım şükür ben de bebeğimin hareketlerini hissettigimde hamileliğimi tam olarak algilarim umarım çünkü hala bir anne adayı olduğuna inanamiyorum bu çok farkli bir duygu.Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağına aldığı günleri gösteren bizlere
Amin. Memnun oldum. Ben de Cansu, sağlık bilimleri fakültesinden (hemşirelik) mezun oldum. 29 yaşında 29 haftalık hamileyim. Benim ilk 3 ay düşük riskim vardı ama şimdi şükürler olsun doğum için hazırlıklar yapıyorum. Aslında sizin de bebeğin hareketlerini hissetmenize az kalmış. Başta net bir hareket hissedilmiyor daha çok bağırsak hareketi gibi geliyor. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🩷
Ben Hatice Gaziantep LİYİM
Mucize Anne’ye hoş geldin
Merhaba @Haticeboşdünya27 hoşgeldiniz
@Merdane merhaba, çok naif ve hoş bir hanıma benziyorsunuz
Tanışmak ister misiniz