Tanışalım mı? kimler nereden?

@Yusifin-annesi tanışalım mı? Ben cansu Eskişehirliyim
Sen?

1 Beğeni

@Zeyce bizimle tanışmak ister misiniz? Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Ben Eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşımdayım

1 Beğeni

Tabi :slight_smile: İsmim Zeynep 1 oğlum var ikinci hamileliğim, Kanada’da yaşıyorum 30 yaşındayım . Haziran 23 için doğum tarihi verildi umarım bebek vaktinde gelir :pray:t2:

3 Beğeni

Çok memnun oldum. Allah bebeğinize sağlıklı ömür versin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin hepimizin bebeğine :palms_up_together:t2: sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

1 Beğeni

Merhabalar uzaktan takip ediyordum giriş yeni yapabildim

1 Beğeni

Merhaba hoş geldin :raising_hand_woman:

1 Beğeni

Merhaba hoşgeldiniz nasılsınız :innocent:

1 Beğeni

Hoşbuldum çok şükür iyiyim sizler nasılsınız :tulip:

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben de iyiyim :innocent:

1 Beğeni

@Canson59 tanışmak ister misiniz. Ben Cansu 29 yaşımdayım Eskişehir’de yaşıyorum 26+4 haftalık oldum

1 Beğeni

Elbette ki bende canan 33 yaşındayım Tekirdağ’da yaşıyorum 18 haftalık oldum bende

2 Beğeni

@anon11793039 merhaba bizimle tanışmak ister misiniz? Çok gizemli bir isminiz var
Ben Cansu Eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşımdayım.

2 Beğeni

Memnun oldum bende Aleyna 20 yaşındayım Yozgat’ta yaşıyorum gizemli değil ya nikah tarihimiz :joy::heart:

2 Beğeni

Ben Merve Yozgat’ta görev yapıyoruz İzmirliyim

3 Beğeni

Ben Nuran. 25 yaşındayım. 5 yıllık evliyim, 4 yaşında bir kız çocuk annesiyim ve şimdi de 24+6 haftalık kız bebişe gebeyim :blush: Çocuk gelişim uzmanıyım, aynı zamanda okul öncesi öğretmeniyim (Formasyon da aldım). Edirne’de yaşıyorum :blush:

4 Beğeni

@anon11793039 @Merve35 @NURAN taştığımıza çok memnun oldum :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende memnun oldum canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende çok memnun oldum :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Mrb ben Ayşegül adana dan bi dûşüğum var bu ikinci hamileligim ikimiz ićin de buyuk risk var ama Allah buyuk inşallah bebegimi kocagıma alacam inşallah

2 Beğeni