Tanışalım mı? kimler nereden?

Ben de 30 haftalık hamileyim 29 yaşındayım
Eskişehir’de yaşıyorum. İlk hamileliğim.
Tanışmamıza çok memnun oldum. Siz daha hamileliğin başındaymışsınız. Zorlandığınız yerler olursa tecrübemi paylaşmak için hazırım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim
Bir durum olursa muhakkak tabi :bouquet::hugs:
Bebeğinizle size sağlıklı günler :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cansum ne burcusun?

1 Beğeni

Balık senin burcun ne

Burcun ne @NURAN

1 Beğeni

Nuran da balık

Ben balikla anlasamiyorum hep kavga cikiyro kaynvalidem balik.

1 Beğeni

Aslında kavgacı biri degilimdir ama karşı tarafın konuşma tarzı ve s .cildirtiyor beni bazen susuyorum bazende duramayip acayip çıkışıyorum

1 Beğeni

@Cesurumm Evet, balığım ben :dolphin:

@Cesurumm Eğer konuşma tarzı ile ilgili söylemin banaysa konuşma tarzımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kırıcı konuşmam, olabildiğince nazik şekilde karşımdaki kişiye bildiğimi anlatmaya çalışırım. Sana böyle yanlış bir düşünce verdiysem kusura bakma ama ben anlatım tarzımda bir kabalık olduğunu düşünmüyorum. Sadece sende gözlemlediğim şu ki senin kesin doğruların var ve o doğrularının zıttı şekilde bir yorum gördüğünde kabullenmeyip kendi bildiğinin doğru olduğunu savunmaya çalışıyorsun. Aslında eleştiriye ya da farklı görüşlere pek açık değilsin. Ben de bunu gözlemlediğim için olabildiğince sakin ve açıklayıcı şekilde yorumlarımı yapıyorum. Amacım seni kırmak değil yani

3 Beğeni

Hayır canim sana demedim konuşma tarzini.yine yanlış anladın beni ,kayinvalidemde balık onun ismini cekerek anlatdım ben üstüne niye aliniyorsun​:blush:

1 Beğeni

Bak​:roll_eyes: @NURAN
arkadaşlar artık beni yanlış anlamayın ya lütfen .zaten artık yazmiycam bişey kenardan bakcam.sadece kendimi anlatmak için yazdık şimdi

neden yazmıyosun ki? her kes fikrini söylüyor soru soruyor herkesin buna hakkı var senn dahil bazı konularda anlaşmaya bilirsinuz her ikinizin de fikirleri ayrı bunun için bir birnize darılmayın :cherry_blossom:

2 Beğeni

Hollandadamısın? @Hava :thinking:

Evet gülüm ordayim

1 Beğeni

Karamanliyim aslen esim sivasli
Hollandada tanistik nasip kismet iste

Hollandada dogdum
Ilk okul hollandada okudum
Orta okulu turkiye ve belcikada okudum
Ilahiyat.

1 Beğeni

Sen dogma buyume oralimisin.

Doğma buyume azerbaycanliyim :blush: bakü’de doğmadım bakunun şehirlerinden celilebadda doğuldum orda buyudum evlenip bakuye geldim.eşim şehirde yasiyordu diye.
Eşimde Saatlı diye bir şehirde dogmuş bakunun.5 yaşından sonra bakuye gelmişler .eşim annemin teyzesinin oğlu :blush:o şekilde tanisip evlendik :pray:

Allah mesut bahtiyar etsin canim
Hahah benim es beni lunaparkta
Gormus kizlarla gezmeye gitmistik.
Onlarda ayni 5 6 kisi
Laf felan attilar orali olmadik
Yemek yemege gittik.
Yan masaya oturdular.
Dik dik bakiyo ben orali bile olmadim
Bizim kizlar sey su oglan seninle tanismak
Istemiyorum dedim.
Iki sene oyle dolasti pesimde
Hic vazgecmedi.
Benimde gonlum kaymaya baslamisti yavas yavas
Ama evlilik felan acikcasi dusunmuyodum fazla.
Bir gun annemin karsina cikmis teyze ben senin
Kizinla evlenmek istiyorum demis annem ilk olmaz
Dedi.
Kizim kucuk dedi
Okuycak dedi.

Eve geldi sen bu oglanla evlenmek istiyormusun
Dedi.

Kabul ettim.

Iki kere geldiler sonra verdi annem
Ablamla aramda 6 ay var dugunlerimiz

Nasip kismet

2 Beğeni

Hahahaa :rofl: Allah mesut estsin canim.
Kaç yasindaydin ki o zamanlar​:grinning: