Benimde kaç gündür sumu idrar mi ya enfeksiyon mi anlamadım bişi akıyor ama çamaşır ıslanıyor vajinamada çok fena baskı yapıyor kasılmalarim zaten vardı 39+4 haftadayim bu 3. Doğum normal olucak onun dışında bişi yok bekliyorum
Canım bir anda sıcak bı bosalma gibi mesela idrar gibi ama bunu sıksan da tutamıyorsun
Geri dönen de olmadı
Sümüksü bir yapıda olan nişan, meni ya da jöle kıvamında da olabilir. Kalın ya da yumuşak, uzun ya da kısa kıvamlı olabilir. Çoğunlukla berrak yapıda olan hamilelikte nişan rengi, pembe, kırmızı ya da kurumuş kan rengine benzer tonda kahverengi de olabilir. Hatta bazı durumlarda nişan kanlı bile olabilir. İntetnette bu yazmış canımm
Nisan kan oluyor canim
Vallaha hic endise etme anlarsın bnde duschdayken nişanım gelmısdı snrasında regel agrısı gıbı hafıfden belime vurdu gece 4-5 gıbıde suyum gelmısdı ve wc deyken renden zaten anlarsın dırek
Merhaba ben 18 haftalık gebeyim bu hafta afedersiniz sümüksü akıntım başladı onla beraber suda geliyor çamaşırımı ıslatıyor korkmalımıyım bebeğin suyumu akıntı kaynaklımı bilemedim 24 aralığa randevum var öncesinden gidemiyorum bşy olurmu bebeğe bebeğün suyumudur yaşayan varmı
İnan bnde aynı şekilde 38 haftaligim iki gündür sürekli islaniyorum akintimi şunu anlamıyorum ama sadece ıslatıyor dolu dolu şu gelmiyor
Yaşayan varsa inilh yazar biri korkmalımıyız acaba
18 haftalikta kolay kolay su gelme durumu olmaz akintinin yoğunluğundan öyle geliyodur size
Sızıntı seklinde de geliyormus öyle de olabilir
Akıntı var ise korkma canım şeffaf veya beyaz akınti Gebelik sürecinde görülen en yaygın akıntı türüdür. Genellikle ince, kaygan, kokusuz veya hafif kokulu olabilir yani Östrojen hormonunun artışı ve vajinanın kendini temizleme süreci nedeniyle bu tür akıntı olur Vücudun doğal olarak sağlıklı bir ortamı koruma çabasıdır.
Ama sıvı gelmesi için mutlaka doktora gitmelisin korkulacak bir şey yok ama için rahat etmesi için
Doğum başladığını gösteren su sızıntı şeklinde başlar ve bacaklardan aşağı akar ve tutmaya çalışsan bile tutamazsın bazılarıda kokusuz bazilarinda da hafif bı kokusu olur ama idrar kokusu gibi değil
Canım sen zaten sonlara gelmişsin o sızıntı şeklinde gelir ama artar ise bacaklarından aşağıya doğru akarsa o zaman doğum başlamış demektir
Teşekkür ederim bilgi için 24 ünde gidecem inşlh bşy yoktur
Bende şu gelmedi akıntım normalde vardı her zaman ki gibidir dedim suphelendim değildir dedim korktugum için de işte doktora kontrole gittim suyun kalmamış dediler bazen. Akıntı olarak bazen. Tuvalete gidince idrarla karisiyor
36+6 bir hafta öncesi kalın bir tabaka geldi iki gündür şiddetli ağrım var bugün sanki suyum gelfi akıntım geldi ama şeffaf ve az suluyfu ic çamaşırın ıslandı doğum başlamış olabilir mi
Merhaba canım! 36+6 haftalık hamilelikte yaşadığın belirtiler, doğumun yaklaştığını gösteriyor olabilir. Özellikle kalın bir tabakanın gelmesi, muhtemelen nişan dediğimiz mukus tıkacının düşmesi olabilir, bu da doğumun yaklaştığının bir işareti.
-
Şiddetli Ağrılar: Şiddetli ağrıların başlaması, rahim kasılmalarının doğuma hazırlık yaptığını gösterir. Ancak bu kasılmalar düzenli ve giderek sıklaşıyorsa, doğumun başlamış olabilir.
-
Akıntı: Suyunun geldiğinden şüpheleniyorsan (şeffaf ve sulu bir akıntı), bu da doğumun başladığını gösteren önemli bir işaret olabilir. Amniyon sıvısı geldiğinde genellikle çamaşırını ıslatan hafif ya da bazen bol miktarda su gelebilir.
Bu durumda, mutlaka doktoruna ya da doğum yaptığın hastaneye başvurman en iyisi olacaktır. Doktorun suyun gelip gelmediğini ve sancıların doğum sancısı olup olmadığını kontrol edecektir. Eğer suyun geldiyse, enfeksiyon riski oluşmaması için hastaneye gitmek çok önemlidir.
Her şey yolunda gibi görünüyor, doğum çok yakın olabilir!
Teşekkürler
Benimde bugün lekelenmem oldu ve devam etti . Ağrım var karnımda kasıklarımda ama suyum gelmedi . Bekliyorum 39ncu haftaya girdik
Merhaba, doktorunuzla görüstünüz mü ?