Merhaba! Suyun gelişini merak ettim hanımlar nasıl oluyor nasıl geliyor ve sizi anlıyor musunuz ben duş aldığım esnada artık idrar muydu su muydu fark etmedin onun için size soruyorum bebeğin suyu gelir ise sancıyla mı oluyor sonrasında ya da herhangi bir belirti veriyor mu 24 saat içerisinde doğum gerçekleşiyor mu eğer bebeğin suyu gelirse bana bilgi verebilir misiniz @tercübeli-anneler @admin
@tecrübeli-anneler bakar mısınız
Inan ki canım ben de bilmiyorum ama bir acile git baksınlar gittin mi acile
İlk gebeliğimden bildiğim kadarıyla kas sistemi ile tutamıyorsun çişi tutup bırakabiliyorsun ama suyun geldiğinde bardaktan boşalırcasına akıp gidiyor. Eğer suyunun geldiğini düşünüyorsan doktoruna başvurmanı tavsiye ederim
Evet gitim açıklık vardı iki cm
Ya benimde doğuma 10 gün kaldı bir kaç gün önce aniden enfeksiyon mu su mu bilmiyorum pat diye geldi ama az bişey bir kaç keredir oluyor sebebini biliyor musunuz?
Kaç cm açıklık vardı . Birde ağrı bad mıydi neler oldu da hastaneye gittiniz anlatir misiniz ??
Benim zaten bir hafta sancılarım vardı hafif hafif ishalim sürdü 5 6 gün ondan sonra grip oldun geceleri uyuyamıyordum o sebepten dolayı artık dayanamadım cumartesi günü hastaneye gittim gittiğim zaman alttan muayene yaptılar iki santim açıklığım vardı acildeki ebe suyun geldiğini söyledi ondan sonra yatış verdiler yukarıya çıktık NSTye bağlandı çok hafif sancılar çıktı ama acildeki doktor suyun gelmediğini ve iki santim açıklık olduğunu söyledi yatış verilmesini istedi isteye bağlı ama ben istemedim yani evde geçireceğimi düşündüm normal doğum olduğu için sen evde çekmek istedim o yüzden yatış verilmedi
Sancı ve sırt ağrısı suyun gelişi olursa gel dedi
Ya benim belimden bacağımin aşağısına vuruyor bugün gün boyu ağrıdı geçti tekrar başladı aralıklı oluyor . Karnım çok sertleşiyor ishal de oldum dunden beri vajinal ağrım da var
Sancılarıniz nerelerde oluyor
Karın tarafı ve vajına baskı uyguluyordu bence bir görünün kaç haftalıktı
Dedin ya cnm su gibi geldi anlamadım onun icin acile gitin mi bugün
Yok daha gitmedi de nişan olayı nasıl oluyor bilen var mı
Ben de onu merak ediyorum
38+4 haftalık
Ben hastaneye gitim ebe var dedi doktor yok dedi sonrası olmadı
Bn 36 4 haftalık
Bende 36+5 1 gun var aramızda cnm sen yine de kafana cok takma kasma kendini disunme akışına bırak
Evet Allah büyük çok şükür bakalım