Yok görüşmedim ama ebe tanıdıklarımla görüştüm doktorum bugün yok maalesef . Onlarda lekelenmen olduysa bekle bebeğin hareketlerini takip et . Suyun gelme durumunda hemen gel dediler
Ara sıra iç çamaşırımda su gibi 3 4 damla oluyor neden oluyor ki suyun geldiğinde nasıl oluyor korktum yardımcı olur msnz
Şu 13 4damla olmaz cnm aşırı çamaşırın İslanacak kadar sanki su dökmüşsun gibi çok olur sen anlarsın saten ozmn bende bilmiyodum ilk gebeliğim senin gibi az az geliyo su bilmiyodum birgün aşırı çok gelmeye başladı hastaneye gittim doğum dediler
Anladım ben daha 4 buçuk aylığım korktum bı an
Akinti yada enfeksiyondandir canim suyunuz olsa daha fazla gelir sizinti seklinde
Ben daha bugun sordum aile hekimi doktoruma ama benim 3 4 damla degil baya camasir degistirecek kadar oluyor normal dedi ama haftaya kadin dogum randevum var tekrar onada sorucam bende 28 haftaligim
Su gelmedi çocuk bezi koysan onu bile ıslatır ve sen naparsan yap durduramazsın akar gider bı anda boşalır ve az olmaz o kadar
Aynı durumu ben yaşıyordum bugün doktora sordum akintidir dedi ama muayene etti akıntı çıktı ebenin bana dediği iç çamaşırı islanicak bol bol durmucak ve bacaklarından alicak dedi bende hissetmem diye korktuğunu söyledim hissedersin dedi akıntı benimd çok arttı hatta şöyle tarif ediyim 1 tatlı kaşığı gecicek kadar ama çok şükür bsy çıkmadı enfeksiyon olabilir akıntı artışı normal dedi doktorum
Aynen oyle oglumda tuvalete gittim daha pantolonumu indirmeden bi anda geldi ve dizlerime kadar islandim cok nadir sızıntı seklinde su gelebilirmis ama oda cok düşuk ihtimal
Herkese merhaba kizlar 38 haftadayım suyumun gelmesini idrardan ayırabilir miyim tuvaleye gidince su mu idrar mi bazen anlamiuor gibi hissediyorum sizde de oluyo mu ?
Merhaba bende 37+4 haftadayım bende bunu merak ediyorum akıntım oluyor su gibi korkuyorum suyum sızıyor mu diye ayırt edemiyorum maalesef
Akıntı söyle su gibi bazen geliyor zaten beyaz be su akıntısı çok olur dedi doktorum
Aynı benimde öyle oluyor pazartesi gittim kontrole suyun gayet yeterli doğuma kadar dedi