Uyuyordum şuan uyandım Tuvate gitmek için baya altım ıslanmış yarım çay bardağı kadar , ama his etmemişim çok hafif koku var ama anlayamaıdm idrar gibiydi galiba eğer suysa gelen bebek ne zaman doğar 39+5
Suyun gelmiş olabilir bence acilden giriş yapmalısın
Acile git canım suyun gelmiş olabilir . Su gelir gelmez hemen doğmaz ama su önemli bir konu
Hayırlı doğumlar olsunnn
Şu an nasılsın ?
Sicakmiydi fark etmedinmi bi torba yada pedin icinde al
Doktoru aradım sabah gittim acile herşey yolundaymış doktor ola bilir boyle şeyler dedi
Valla sıcaklıkldan bisey anlayamadım uyuyordum acile gittim geri gonderdiler açılma su azalması falan yokmus
Cok sağol canim acile gittim herşey yolunda dediler yakinsan yatiş vermeye gerek olmadığnı söyledi
Suyum deyilmis anlamadım neymişse doktor herşey yolunda dedi
İdrardır çünkü amniyon sıvısı kokulu değildir
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim
Çok sağolun nuran hanim :))
Rica ederim
İdrarın gelmiş canm bazen bende de oluyor suyun gelmesi anı bişey birden boşalıyor haknda hayırlısı olsun bişede kalmamş sağlıkla kucağna al inşallah
Allah razı olsun canim cok teşekkürler
Aynı durumu bir hafta önce bende yaşadım, o zaman 38 haftalıktım. Sabah uyandım bi baktım iç çamaşırım ıslak kokladım idrar kokmuyordu hafif bir koku vardı ama önceki akıntının kokusu olduğunu düşündüm yani kokusuz ve renksizdi. Eşimin işten gelmesini bekledim beraber acile gittik test yaptılar suyum değil dediler, sancım yoktu, açılmam yoktu. Benle ilgilenen ebe ya idrarını yaptım ya da akıntıydı gelen dedi ama ben kokladım idrar kokmuyordu ve idrar renginde değildi anlam veremedim. Kontrole gittiğimde doktoruma anlattım o da emin olmak için kan ve idrar tahlili istedi benden yaptırdım baktı suyum değilmiş. Şuanlık böyle bir durumu bir daha yaşamadım.
Sonuç olarak doğurdmaıdn dimi halabendede aynı durum . Ve bu sabah yine baktım ıslanmaya baslıyorum sonra dikkatle izledim bebek başı çok aşağıda hareket ediyo ve sızıntı sekilimde her hareketde sızıyo su gibi akıntı yada idrar bemce ve ben o yuzdende his etmiyormuşum, aşağı o kadar basiyoki, ama o gece pek hareketlide deyildi bebeyim anlayamadım
39 hafta mı Bebek geldi gelecek,sağ salim gelsin
Cok sagol cnaim Yarin 40 hafta olcak inşAllah gelsinde bitsin yaa corek otu deniyorum bakalım kasılmalar başlayacakmı
Yok 39+3 olduk hala doğurmadım ay senin çok yakın zaten eğer o gelen ıslaklığı tutamıyorsan eğer suymuşç hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum