Bende 40 oldum hala doğurmadım yaa, bugece yine ayni saatde saat 4de ıslaklık oldu ama busefer hemen uyandımki idrar gibi deyil idrarı tuta biliyorum ama bunu tutamiyorum ne su anlamadım acile gitsem yine geri gondercekler sancim filanda yok yani
@Tatlım @Su-misali ikinizkide aynı anda gelsin istermisiniz
Ben tabikide
Bence suyunuz geliyor. Ya doktorunuza görünün kan ve idrar tahlili yaparak suyunuz mu değil mi anlıyor yanda acile gidin ph la bakıyor suyun mu değil mi diye. Ama zaten beklenen zamanlar her an gelebilir
Ben de isterim
Ay doğurdun mu yoksa? Bize de haber ver merak ettim
Merhaba canim yok yaaaa moralim bozuldu doktora gittim bugün son randevuydu çatı muaynesi yaptilar bebek daha inmemiş bebeyin kafası elime değmiyor dedi daha hazır değilmiş ama suyum filanda normal dedi ama carşambaya kadar bekleriz pazartesi gel muayne edelim yine hersey yolundaysa çarşambaya kadarda olmazsa Çarşamba günü suni sancı verecyiz diyor. Bende suni sanci almak istemiyorum o ladarda egzersiz yürüme hurma yeme cay içme hepsi boşuna kendimi yormusum bebek hiç aşağı inmemiş bile hazır deyil dedi. Umarım suniye gerej kalmaz . Senin durumun nasll peki
Alman gerekiyorsa suni savcıyı reddetme
Bende şuan tık yok bende bekliyorum pazartesi gel dedi en son bakalım ne olacak . Hakkımızda hayırlısı olsun. Kötü düşünme sen yapman gerekenleri yapmışsın ne güzel yapmaya da devam et. Bu doğum işi belli olmaz her an gelebilir. Ve Nuran nın dediği gibi suni sancıyı reddetme
Yalancl sancıya bile dayanamiyorum nasıl dayanacam suniyi birak kendi sancimada dayanamiyorum ilkimde boyle korkak deyildim simdi tırısyorum hayirlisiyla ciksin bu bebisler ordan
Allah bir şekilde yardım ediyor . Pozitif düşünmeye çalış beyin gücü çok fazla önemli. İnşallah hepimizin doğumu güzel, rahat, kolay geçer sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah
Bu süreçte Hergün Meryem Süresini ve İnşirah Suresini Okuyun Biiznillah doğumun kolay olmasına vesile olur… Rabbim Hayırlısıyla ve afiyetiyle Bir Avazda Kucağınıza Almayı nasip etsin…
Amin amin hepimiz için amin . Beyin gücü nasıl yani ne dememiz herekiyo ne olması gerekiyo o dediyini nasıl yapacam canim?
Biz neye inanırsak neyi söylersek beynimiz ona göre hareket eder. Doğumum güzel geçecek inanıyorum, zor olabilir ama ben başaracağım, sancılarım olacak ama bunların hepsi kısa zaman sonra geçecek,bunca zaman onca kadın doğum yaptı onlar yaptıysa bende yapabilirim, kolay bir doğum olacak vs vs bir sürü cümle kurabilirsin bunları kendine söyle ve inanarak söyle beynim ise bunlara inandığı için o anki sancılarımız hafifletebilir, ona göre yol izler , daha rahat geçirmemizi sağlar gibi gibi. Beynimiz çok güçlü neye inanırsak onu gerçekleştirir. Evet sadece bunlar yeter değil biliyorum ama biz pozitif olmalıyız evet çok zor bir süreç çok ağrılı ama bi pozitif olarak o anı sakin bir şekilde nefes egzersizleri ile o anı çok güzel bir şekilde yönetebilirsin ben inanıyorum çok güzel doğum hikayemiz olacak buraya yazdığımızda okuyan gebeler çok rahatlayacak onları mutlu edecek
İçim ferahladı canım çok haklısın inşAllah gerçekdende beynimize bunu inandırmayı başarırız ve okudukca herkesi rahatlatan bi doğum hikayemiz olur bende buraya yazacam
Allah razı olsun canim cok teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin
Ben inanıyorum güzel bir doğumumuz olacak senin güzel hikayeni okumak için sabırsızlanıyorum
Bende seninkini tatlim durumun nasıl bi aralar ne gibi belirtilerin var
ben de hiç belirti yok ya vajina etrafındaki kemiklerim ve kalça kemiğim ağrıyor sadece başka bir şey yok şu anlık
Yaa, benimde kemiklerimi kırdı bu bebek haftası günü dolmasına rağmen çok hareketli