Hayırlı olsun olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy çok şirin valla eridim okurken
Merhaba kızlar bnde 36+3 günlük hamileyim yaklaşık bi haftadir sık sık idrara çıkıyorum arada da sanki yavaştan bşyler akiyo gibi oluyo bnde peçeteyle silince peçete çok ıslanıyor bide afedrsiniz sefaf bi yapışkan akıntı oluyo bnde su olduğunu düşündüm develt hastanesiden kontrollerimi sağlıyordum 3 gün öncesine kadar bu şikayetimi söylediğimde doktor bana yok o akıntı demişti bnde ilk gebligim olduğu için anlamdm bugün özele gittiğimde bebeğimin suyunun azaldığını söyeldi pazartesi gününe kadar eger azalmaya devam ederse sezeryana alıcaz dediler kafam çok karıştı suyu gitikce azalır mi sizce doktoruma bol su içsem dedim yok fayda etmez dedi sık sık takip edicem dedi baklm böyle olupta kaç gün içinde doğum oldu
@tecrübeli-anneler sizce
Evet canım su azalmasi oluyor 2. Doğumumda olmustu haftada 1 kontrole gidiyordum
Canım arkadaşın Merak ettiği şey diyor suyum akıp mı gitmiş yoksa içeride azalmış mı yani akmadan mı Azalmış
Anldım cnm tşkr ederim peki nezmn doğum oldu sizde
Evet canım o akıntı değil suyu sızıyor açılma vs bir şey dedi mi doktorun birde akıntı olsa sızma şeklinde olmaz ve koku olur sen kendini takip et
Ya Leyla abla bj kaç gündur ben bisey akıyor gibi hissediyorum ama bakınca bir şey yok iç çamaşırım terlemiş gibi idrar kaçırmamama rağmen böyle taytın falan yoğun bir koku oluyor acaba suyu mu sızıyor böyle idrar kokusu gibi değil ya daha değişik ne oturduğun yerde kokusu bana geliyor Ben de dayanamıyorum midem bulanıyor resmen@Leyla1991 Ben diyorum Belki ben fark etmeden siziyor kuruyor ondan mı koku yapıyor
Canım sana şöyle söyleyeyim mesela benim suyum geldiğinde aynı ayağa kalktığım için yatak odamdaki halıya akmıştı bir Penti falan takana kadar mecbur attı yani sıkıntı şeklinde de olsa akıyor yani tutamıyorsun ondan sonra doğumdan sonra geldiğimde resmen yatak odamda böyle işçi mi eşkeş gibi koku vardı yani bütün ev yapma dersin sarmıştı o koku ve ben anneme dedim ki anne halıya suyum aktı o koku dedim herhalde çünkü başka yerde yok yoğun olarak odada kokuyordu seninde kokuyorsa suyun olabilir böyle eşkimiş gibi canım benim o yüzden yani dikkatli ol olmadı doktorun numarası varsa istersen bir iletişime geç
Ben de doktor numarası falan yok böyle çok akmıyor ama bazen böyle akıyor gibi hissediyorum bakınca bir şey yok Evet böyle ekşimiş bir koku çok değişik ve yoğun bir koku
Vallahi canım ben doktorun işine karışmış gibi olmayayım ama hafif hafif varsa sızıntı şeklinde geliyor olabilir ya kusura bakma kaç haftalıktın sen tam olarak belki de doğumu yaklaşmış olabilir çünkü benim ilk hamileliğimde oğlum da direkt suyum aktı ve hiçbir sancım yoktu o şekilde doğuma gittim suni sancı verdiler öyle doğum yaptım hani olabilir yani illa sancı ile beraber su gelecek diye bir tabir yok
39+2 oldum
Tamam canım şimdi sen konu açmışsın oraya da yazdım oradan devam edebiliriz sohbetimize
Bnm suyum içerde azalma olmuş
Hiç muane olmadim Altan sadece ultrason ile baktı suyun sinirda dedi pazartesi günü gel eğer devam ederse azalma sezeryana alıcaz seni dedi ve akıntım şu gibi sadece birazcık yapışkan gibi ve kokusuz bide bazende sümüksü akıntı oluyo o çok oluyo son günlerde
Anladım canım dikkat et fazla da yorma kendini
Benim suyum geldiğinde de tam su gibi akışkan değildi suya göre yoğun bir kıvamı vardı suyun aktığı için azalma olmuştur çünkü içerdeki su akıyor ben hastaneye gittiğimde doktorum ilk önce suyumun ne kadar azaldığına bakmıştı bebekte yeteri kadar su var mı yok mu diye
Aynen bnmde o şekil bakalım pazartesi günü belli olucak inşallah hayırlısı hangisi ise o olsun