Aynı durum bende yaşadım ilk dogumumda seni çok iyi anlıyorum o kadar zordu ki Allah tan ikimizde sağlıklisiniz gözünüz aydın
Teşekkür ederim canım rabbim herkese kolaylık versin inşallah
Alkah yardimcin olsun canim aci illaki olacak ama bebegi görünce hepsi geciyor zamanla tamamen iyi olacaksin kus gibi
Canım benim her ihtimalle karşı doktoruna git bı test var onu yapıyorlar su gelişi varmı yokmu diye ultrasondada en azından bebeğin suyunu kontrol ederler çünkü bazen zor oluyor idrarmi su gelişimi diye ayırt etmek
Aay şimdi diğer mesajları okudum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim
Suyun gelmiş canım idrar olsa tutabilirdin
Merhabalar benim kardeşimdr aynı şeyden dolayı sabahtan beri hastanede sabah kalktıgında suyu gelmiş doktora gittik ilk kendi hastanesine gittik aminosure testi mi ne yaptılar negatif dendi mantardan olabilir dedi doktor sonra burdaki araştırmaya götürdük su hala geliyo ama nerden geldiği belli değil dediler
Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyüsün inşallah
Burda hangi hamile bir kardeşimiz doğum yapacağım dediyse onunla doğurdum resmen
Bence bir daha doğum hikayesi okuyamicam en azında ben doğurana kadar
Taze anne. Geçmiş olsun. Hayırlı evlat olsun inşallah
Geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütsün
kıyamam sana. ben de zorlandım baya ama şuan bebiş 6gunluk zaman hızlı geçiyor. dikiş yerlerim açıyor sadece. vajinal doğum oldu bnmki
Ya bebek gelmiş bile çok mutlu oldum Nasıl bebek bakmak zormu ?
Ben biraz endişeliyim dee zormu kolaymi normalmi ona göre hazırlıklı olayım
Hepimize ayrı ayrı teşekkür ederim evet ağrılı geçiyor şuan ama gerçekten bebeğini görünce onu kucağına alınca unutuyormuşsun mesela şuan ne kadar ağrın olursa olsun eeğğ dese hemen yataktan fırlayıp bakabilecek duruma geliyorsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm hamişlere kolaylık versin
Başta meme vermek çok zordu göğüs ucum kayboldu resmen doğumdan sonra tutturamadık bir türlü neyseki şimdi tutuyor azar azar da sütüm gelmeye başladı onun dışında şuan için bakmak çok kolay kucağımdan indirmek istemiyorum
Kızlar ama şuan büyük bir derdim var ÖKSÜRÜK dün gün içinde ara sıra boğazım gıcıklanmıştı öksürtmüştü beni ve bu çok acılı Bugünde gün boyu devam etti az önce uyumuşum öksürük ve arkasına acıyla uyandım yaşayan var mı nasıl geçer sebebi narkoz mu dikişlerime zararı olur mu
Sizi şuan çok iyi anlıyorum 36+6 da doğum ettim akşam 11 gibi suyum geldi ve doktora gittim doğum başladığını dediler suni sancı verdiler öğlen 3 e kadar ama açılmam çok olmadığı için ve bebek tam oturmadığı için kanala sezeryana aldılar sezeryan da da Plt değerim düşük olduğu için de komple baydılar beni ve uyandığımda çok kötü sancıyla uyandım şuan bebeğimi kucağıma aldım çok sağlıklı kuveze felan girmedi ama tek sorunum sütüm gelmedi hala 3 temmuzda doğurdum bekliyorum sütüm gelsin
Sütünüz doğumdan ne kadar sonra geldi
Üç gün önce aynısı başıma geldi şuan hastanedeyim ve doğum yaptim
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzularımızı bende 2 temmuzda doğum yaptım meme ucum kaybolmuştu resmen mama vermek zorunda kaldık her mama vermeden önce göğsümü tutturmaya çalıştık emme refleksi gelişmediği ve meme ucu olmayınca tutamdı ama yinede sürekli uğraştım perşembe sabah 5 den sonraydı sanırım arada sıkıp kendim bakıyordum su gelmeye başladı bir noktadan daha sonra göğsüm acayip sızlamaya başladı dokunulmayacak şekilde daha sık bir kaç nokta şeklinde su gelmeye başladı ve bende daha sık meme vermeye başladım her 20 dakikaya bir uyandırıp meme veriyorum beyaza dönmeye başladı ama hala tam değil Göğsümün yanlarından içe doğru hafif masaj yapıyorum etkiledi mi etkiler mi bilmiyorum ama öyle söylediler yapıyorum bende