Merhaba hamişler 1 saat kadar önce ufak bi sızıyla uyandım yataktan tuvalete girmek için kalktım kapının ağzına geldiğimde birşeyler akmaya başladı, istemsizce küçük tuvaletimi yaptım sanırım, sonra girdim tuvaletimi yaptım çıktıktan sonra üzerimi değiştirdim ve yine kendiliğinden tuvaletimi yapmaya başladım otururken değil ama ayağa kalktığımda çok şıkışmış hissediyorum kendimi ve akıp gidiyor doktorum henüz cevap vermedi suyumun geldiğini düşünüyorum ama neden böyle oldu bu bir belirti mi @tecrübeli-anneler
Suyunuz gelmiş idrarını olsa tutabilirdiniz. Ama su gelirse tutamazsın aksatmadan Bi doktora gidin bence kaç haftalık tınız
36+1 ama lavaboya gittiğimden bilinçli olarak geriye kalan küçük tuvaletimi yapıp çıkıyorum ay doktorumda idrar mı diye sordu sadece bana göre öyle olduğu için evet dedim hafta mı sordu söyledim hala cevap vermedi normalde yarın muayene günüm zaten ama bugünden giderim sanırım strese girdim hala çökt yoğun tuvaletim var ve akıyor arada
Suyun gelmiş canım bu haftalarda doğum yapan oluyor doktora gitmen gerekir
Ay ben hiç böyle beklemiyordum bir anda heryer su olacak falan diye bekliyordum
Doktorum hemen gel dedi beklemeden gidiyorum çok heyecanlıyım
Bence doğum başlıo
Haber et bize kuzum
Ayy aramızda 1 hafta var doğum başladı mı umarım sağlıkla gelir minik
Doğumum başladı nts ye bağladılar bekliyorum üst kemiğin çok basık dedi doktor normal doğum istiyorum ama zor olur risk olabilir dediler üst kemiğin başım çok dar durumunu yaşayan var mı
Sezeryan yapmak için mi böyle dediler bilemiyorum
Çatı muayenesi olmadin mi
Doktorun eliyle alttan muayene etmesi çatı muayenesi oluyor demi onuda daha önce olmadım bugün bektı doktor suyum gelince erken gelmemiş olsaydı yarın kontrole gelecektim normalde bakıp konuşacaktık herşeyi ama oğlum duramadı
Evet o muayene ordan anlasiliyor normal doguma uygun olup olmadiğin
Yaa bende ayni seyleri ya Ve sonunda bebegimi kucağıma aldim. Sizde hayirlsii ile kavusursunuz inşallah
Dogarsa sakın uzulme haftasi vs küçük diye. Bizimkisi 36 ya bir gün kala doğdu ve masallah küvöze girmedi. Sakin kalin derim ve dr u güzelce dinleyin
Ve merak ettim ayrıntılari bizimle de paylasim
Her şey yolunda gider kolayca doğumun olur inşallah 9 aylık serüven bitiyor yeni bir dönem başlıyor çok güzel değil mi ama
bizi habersiz bırakma
Ayy yerinde olmayi hem çok isterdim dogumlar kolay değil ama bi kere de bitiyo böyle hergun zor 33+2 den slmlar 36 da dogsa göbek atarım saka bi yana allah yardımcınız olsun hangi doğum olursa siz ve bebek sağlıklı olsun yeter hepsi geciyor illaki bol dua okuyun bizlerede dua edin
Doğum yaptın mı canım
Günaydın güzel hamişler ve taze anneler oğlumu şükür sağ Salim kucağıma aldım küvete vs girmedi iyi dedi doktorumuz evimize geçtik geveler gündüzler hepsi bizim artık
Gerçekten kolay değilmiş hem normal doğum sancıları çektim o olmadı hemde ameliyat olup sezeryan ağrısı çekiyorum ağrılar dışında herşey iyi tabi