Suyum azalmış yatış verdiler kızlar 32+4 dua edin

Sizi çıkardılar o zaman hastaneden. Bende 2. İğneyi oldum az önce. Miyom var diye beklerler heralde ya da suyum azaldı kasılma olsama da önemli olan su çünkü akıntı azaldı ama bakalım hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza bebisleri

1 Beğeni

Evet çıktım hastaneden bebeğin suyu fazla bende sadece kasılma doğum sancısı oldu açılma falan olmadı ama erken doğum riski devam ediyor

1 Beğeni

Bende suyun fazla oluşundan korkuyorum üst sınırdaymış

İgrenc yapcak bisey yok​:sweat_smile::rofl:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah vaktinde gelsinler inşallah banada su fazla dedi bakalım pazartesi kontrolüm var ne diyecek

1 Beğeni

İnşallah gününde gelir bebiş hazırlıklı ol sen yinede herşeye bir anda insan telaş yapıyor kötü hissediyor

Rabbim kolaylığını versin gününde kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel​:hibiscus:

1 Beğeni

Allah razı olsun bitanemm inşallah inşallah tüm hamişler inşallah

1 Beğeni

Elif nasıl oldun? Son durum ne?

Doğuma giriyorum hazırlandım normal olacak suni sancıyla dua et kuzum

Allah yardımcın olsun işllah Allah’a güven çok güzel olcak bebeğine sana biranönce sağlık versin sağ Salim alırsın

Nst bağladılar şimdi yine. Amin sağolasınnnn​:hibiscus::heartbeat::heartbeat:

Rabbim yar ve yardımcın olsun canim benim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah duamiz seninle bizi habersiz bırakma

Allah yardımcın olsun, kolay doğum olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :pray::cherry_blossom:

Ayy merak ettım daha yazmamıs noldu acaba ınsallah guzel haberler verırsın bıze

@Elif41 canim insallah bebegini saglikli bisekilde alirsin kucagina allah yardimcin olsun :pray: