Teşekkür ederim mesajınız iyi hissettirdi bana gerçekten odada tek kalınca kimsesiz gibi hissediyor insan birde hazırlıksız oldu tabi yasak girilmesi eşim olsa belki iyi olurdu telefondan anca konuşuyoruz. Herkese kolaylığını verirmiş rabbim bende sakinlesmeye çalışıyorum bunu düşünerek. Sağolun
Rabbim acil şifalar versin canım En hayırlısı nasılsa öyle gelsin inşallah bebiş
Amin teşekkür ederim
Sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadığım için benim de yanımda kimse yoktu doğum çantasını geçtim gecelik bile yoktu üzerime
acil doğuma almışlardı eşim ailemi doğumdan sonra görebildim. Şimdi hatıra olarak kaldı hepsi, sizin de öyle olacak sakince huzurla sağlıkla atlatın inşallah, bebişinizi görünce geçicek hepsi
Rabbim sağlık versin 🩷
Çok teşekkür ederim mesajların içimi rahatlattı sağolasın kuzum iyi sonuçları yazarım inşallah
Suyunun geldiğini nasıl anladın canım benim de Ağustos doğum bazen çamaşırım fazla ıslanıyor benimde ama ben akıntı düşündüm
Her şey çok iyi olacak in şa Allah sen hiç merak etme Bi bakmışsın bebeğin kucağında
Sabah uyandım kaçırdım zannettim başta. Gün içinde oturup kalkarken kendiliğinden akıyordu idrarı yaptıktan sonra bile bir anda siziyordu hep ıslandı çamaşırım azar azar normal değildi yani anliyorsun şeffaf oluyor zaten. Ped taktım düşün kaçırmış kadar ıslandı bu sefer anladım normal akıntı gibi değildi
İnşallah canım teşekkür ederim
Evet nst ye bağlıyorlar sürekli şuan iyi dediler bekliyorum
Anladım canım çok çok geçmiş olsun yine de akıllılık yapıp gitmişsin iyi ki
Sancım yok hiç agrimda az önce geldi doktor açıklığa baktı devam etmemiş servise alabiliriz dedi 34 den önce dogmamasini sağlayalım doğunca küvezde olabilir büyük ihtimal dedi gitti
Evet iyi ki gelmişim her ihtimale karşı randevu olmasa da acile gitmek gerekiyormuş böyle durumlarda şüphe düşünce
Havuc suyu etkılıymıs dene istersen . Ben de 33 haftalıgım cok kasılmalarım var .
Geçmiş olsun canım endişelenme allahın izni ile sağlıkla kucağına alırsın bende bundan önceki doğumumu 32-33 haftalık civarı yapmıştım çok şükür sağlıklı şuan 10 yaşında
Simdi nasil oldun @Elif41
Çok geçmiş olsun. Sağ Salim kucağınıza alırsınız. Bende 2 gün önce kasılma şikayetiylr gittim 32 haftalık olduk bugün erken doğum sancıları başlamıştı ama açılma yoktu, bebeğin suyu üst sınırdaymış. 2gün hastane yattım sancıları durdurdular. İğne yaptılar ciğerlerinin gelişimi için erken doğum riskim var benimde
İğne vuruluyorum onun dışında ilaç nst tahlil kontrolü var hep. Benim kasılma sancım yok açıklık durdu ama suyun azalmış dedi bekliyoruz
Daha iyiyim dün strestende basım agridi bir anda doğumhane hazırlansın diyince korktum. Sabah çatı muayenesi yaptılar açılma durmuş 2 cm dedi dün 3 dü anlamadim onu da. Servise aldılar ailemi falan gördüm rahatladim kuzenim refakatçi şuan dinlensinler diye amnemleri istemedim erkek de yasak 2 kişilik oda çünkü. Daha iyiyim ama alttan muayene cidden anlık acı ama iğrenç biseymis
Çok teşekkür ederim 33+5 adet tarihine göre en az 34 olsa iyi dediler bakalım yine de küvezde olur dediler büyük ihtimal