Kizlar yazmıştım geçen su mu idrar mi anlamadım diye içim rahat etmedi öylesine geldim hastaneye suyun azalmış 3 cm açıklık var dediler nstye bağlıyım bir anda oldu ailem de telaş yaptı refakatçi yasak korkuyorum tekim hazır değilim ya. İğne vurdular geciksin diye bugün olursa riskli dediler miyomda var normal dogurabilirsin bebek küçük dediler 2 kilo duruma göre burdayım dua edin @agustos-anneleri @tecrübeli-anneler @Fadik
Suyum ara ara geldiği için büyük ihtimal olacak gibi napicam bilmiyorm küçük bebek kan ayarladilar miyom büyük diye korkuyorum çok
Allah tez vakitte Şifa versin bebeğini tez vakitte yeri saatinde sağ Salim kucağına alırsın
Allah yardımcınız olsun canım inşallah hiç birşey olmadan sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle
Amin kızlar sagolun
Allah yardımcın olsun. Kolay değil ama korkmamaya sakinliğini korumaya çalış. Allah in izniyle İnşallah sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağına alırsın
Cok gecmis olsun kac haftaliksiniz?
Bebegin zaten 1bucuk 2 kiloya ulasmis masallah korkma dogum olsa bile atlatir bebisler güçlüdür allah yardimciniz olsun
Uygulamada 33+4 1 hafta geride ama 32 haftalık
Teşekkür ederim amin inşallah
Geçmiş olsun canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz. Ben yazmıştım sana ihmal etme diye iyiki gitmişsin. Peki neden böyle olmuş durduk yere
Sordum her şey normaldi dedim bilmiyoruz olabilir böyle açılma erken suyun gelmesi dediler bir anda oldu dediğim gibi o gece kaçırdım diye düşündüm gün boyu devam etti bugün de geleyim dedim açıklık var diyip yatırdılar hazırlıksız daha erken diye pek bişey bile almadık yakınlarım hallediyor şimdi. Sezeryan diye düşündük böyle normal diyince bende korktum bir anda seni alıyoruz diyince öylesine geldim hastaneye diye düşündüm
Amin inşallah canım
Sağolasın çok teşekkür ederim amin inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim bir avazda kurtarsın korkma dualarımız seninle bebişinde sende sağlıklı bir şekilde atlatcaksın
Canım Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin… Erken yada geç bazen herşey maalesef ki düşündüğümüz gibi olmuyor… Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı… Çok daha erken doğum yapmak zorunda kalan anneler var… Şimdi sakin ol ve bir mucize olacağını düşün lütfen… Sende bebeğin de çok güçlüsünüz… Senin her hareketini bebeğin de hissediyor… Dua et ben de senin için dua edeceğim… Sizleri Allah’a emanet ediyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Teşekkür ederim canım sağolun
Çok sağolun mesajlarınız iyi geliyor hayırlısı neyse o olacak tabiki inşallah ikimizde sorunsuz atlatırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım bekliyoruz haber verecekler 2 saate yakın bakalım
3 cm açıklık ama ciğer geliştirici vurdular olur mu acaba bugün
Çok geçmiş olsun bir avazda sağlıkla atlatın insallah benim kızım da 32 haftalık doğmuştu tek başıma kimse yoktu yanımda, herşey yolunda gitti çok şükür, sağlık olsun yeter gerisi atlatılıyor
rabbim hayırlı doğumlar versin