Sutum kesildi

Kizlar sutum kesildi 1 qydir bebegin mama yiyo ama sut vermek istiyorun ne yapmaliyim 2.5 ayligiz daha

Stres yapma süt arttırıcı besinler ye. Sağım yap tamamenn mi kesildi emzirme hemşileri var hastahane de onlarla da görüşebilirsiniz

Kesinlikle düzenli sağım yap solgarin B12 takviyesi var bizde 5 aylık olucaz meme reddi yaşiyoruz yaklaşık 2 aydır hiç emmiyo diyebilirim benimde kesilmişti bir iki damla anca geliyodu Solgar kullaniyorum bir haftadır birde lohusa yaği sabahları bir kaşık aliyorum hem yaglaniyo hemde sütüm tekrar gelmeye başladı ama en önemlisi düzenli sağım yapmalısın 2 saatte bir gece de yapabiliyorsan 2 kere yapmaya çalış

Meme reddiyle nasıl baş ediyorsunuz ya @Emine.94

Ben inatlaştım birakmadım ağlama krizine girince ayağa kalktık dolandik sakinlestik sonra tekrar denedik bazen o krizi atlatmak için farklı yollarla uyuttum uyanınca kendi emmek istedi sabretmek çok önemli zor bir süreç ama sabırlı ve inatçı olman lazım

İnatçıyım ama kızda benden inatçı ağlama krizlerine giriyor tamam sakinteştirip tekrar emzireyim diyorum yine aynı ayağımda sallayıp sakinleşsin diyorum yine aynı bazen aç aç uyuyor uyku arasında emziriyorum ama aktif emmiyor bide 1 ay da 500 gram almış canım çok sıkkın ya neden bu kadar az almış anlamadım gitti @Karakedi

Sütüm var ama yağlı mı değil yaramıyormu diyorum ama ceviz badem tüketiyorum yağlı olsun diye bestlak damla var ama o da sütü artırmak için ihtiyaç duymadım kullanmaya arada bir kullanıyorum @Karakedi çok zor bir süreçmiş gerçekten

Kaç aylık kaçıncı ayda 500 gram aldı. Bir zaman sonra yavaşlıyor kilo alımları emin ol ben hiç dikkat etmiyorum normal zamanda ne yeyip iciyorsam öyle sadece suyu bol içiyorum çok sütü olan biri değilim hatta başlarda oğluma yetmiyordu şuan da ara ara yetmediği oluyor ama kafama takıp da kendimi uzmuyorum yoksa sütüm hep kaçar olduğu kadar diyorum. Gerçekten o dönem çok zor insan ne yapacağını şaşırıyor biz bir kaç defa yaşadık oğlum mama da kullaniyordu baya zorlandık ama kendisi de memede durmayı seven bir çocuk o yüzden o red aşamasını daha kolay astik

3.ayda 4.aya kadar 500 gram bütün biraz süt sağıyım dedim az emmişti kızım 5 10 ml anca çıktı dolaptan 2 paket süt çıkartdım onları kaşık biberonla içirdim hepsini bitirdi birazda üstünü ıslattı tabi 5 10 mo araya gitti ama oturdum o ağladıkça bende ağladım şaştım kaldım ne yapacağı bilmiyorum

Ama sağımda sütun hepsi gekmiyor bebeğin çektikçe daha fazla geliyor süt

Gerçekten zor bir süreç Allah kolaylık versin

Valla inanki 2 kere sağdım 10 ml anca geldi ne yapacağım bilemiyorum mama vermek istemiyorum aç aç uyudu çocukta babası uyuttu

Mamaya başlamamaya çalış bırakması çok zor oluyor ama çocuk çok aç mecbur vercem dersen de sakın biberon verme kaşıkla ver yoksa daha hiç baş edemezsin

Humana diye bir markanın süt arttırıcı çayı var onu da dene mutlaka. Ben ilk doğumumda çok faydasını gördüm.

Kaşık biberon aldım bakalım böyle devam ederse mecbur başlayacağım günde 1 2 kere de olsa

Mamaya alışinca daha zorlaşıyor işler haberin olsun

Valla aç kalıyor ama böylede bak sağdım yarım saat uğraştım 10 ml anca çıktı stres yaptım belki ondan az geldi bilmiyorum ama

10 ml doyurmaz ki 66 günlük bebeğim var 90 ml anne sütü içiyor doymuyor 60 ml mama yapıyorum öyle doyuyor. Geceleri de 150 ml mama veriyorum. Hem sütün çok olsa bile doyurmayabilir ben mastit oldum ama sütüm bebeğimi doyurmuyor doktorlar sütünde yağ ve protein az diyorlar​:smiling_face_with_tear:

Ya aynen zaten doyurmaz ama sağdım o kadar çıktı galiba benim de sütüm azalıyor bakalım muhtemelen mama desteği yapacağım 150ml mamayı bir içiştemi içiyor

Sütü yağlandırmak için lohusa yağı kullanin inanılmaz faydası oluyo sabahları bir yemek kaşığı tüketin meme reddi bizde doğdugundan beri var zaten hiç aktif emen bir bebeğim olmadı malasef kilo artışı azdı doktor da mamaya yönlendirdi 2 aylıkken döndü memeye 3. Ayında tekrar bıraktı ama ben pes etmiyorum uykuluyken veriyorum uyanikkende memeye temas ettiriyorum tamamen unutmasın diye oyun haline getiriyoruz dokunmasını falan sağlıyorum bir kere başarmıştım tekrar başarırım diye düşünüyorum biryerde duymuştum bazen bebekler 5. Yada 6. Aylarda kendiliğinden emmek istiyebiliyolarmis birde silikon uç kullanıyoruz ilk başlarda güzel kullaniyodu ama büyüdükçe daha da zorlanıyoruz çekistirip çıkartiyo defalarca takmak zorunda kalıyorum evet sabretmek çok zor benim bebeğimde çok sinirli ama ağlamasına müsade etme agliycak gibi oldu mu hemen al memeden sakinlesince tekrar sun