İlk önce 100 ml içiyor 5 dk sonra falan tekrar istiyor kalan 50 ml de bitiyor. Önceden emzirmediysem tek seferse bitiriyor
2 gündür sütüm azaldı benimde ağlıyor sakinleştirip öyle geri memeye getiriyorum yine ağlıyor bu döngü sürekli devam ediyor ayakta sallıyorum uyuyacak gibi oluyor gözleri gidince hemen alıp emziriyorum aktarlarda olurmu acaba bu lohusa yağı
Bayada içiyormuş ya bakalım sütümü arttırmaya bakacağım son çare mama
Ama mamaya hemen başla o çocuk aç kalmamalı sütün artana kadar mama ver mama verirken de emzir emzirmek de süt arttırıyor benimde azaldı bu günlerde lactamil aldım 2 gün içerisinde baya süt yaptı
Ya onu eczaneye sordurdum ama işe yaramaz demiş adam halbuki kullanıp memnun kalan çok
Bence kullan çok başarılı bir ürün
Lactamil sütlü içece olanmı çaymı
Ben trendyoldan alıyorum canm aktarda olduğunu sanmıyorum bizim burda çogu eczaneler bile bilmiyor Ravla lohusa yağı diye yazınca çıkıyor zaten
Sütlü içecek
Solgarın b12sini günde kaç kez alıyorsunuz
Sabah öğlen akşam 2 adet toplamda 6 tane aliyorum
2şer tane sanki fazla gibi geldi bana bende bugünden itibaren aldımda kullanmaya başladım ilk 2 tane içtim akşamda 1 tane
Bana eczanecinin dediği oydu kullanıcı yorumlarına falan da baktım hep o şekilde günde 9 tane alan da varmış onlar sütü tamamen kesilenler kullaniyomuş benim tıkanıklık vardı mesela solgarin soya lecithini kullandım o 9 taneydi sabah öğle akşam 3 tane olacak şekilde
Bu b12li süt artırıcı demi faydası oluyormu ya kesin oladak eczanesi hemencecik fayda sağlar demiş bestlakta kullanıyorum ama onu bırakayım mı bu ilacın fazlası zarar verirmi acaba kan değerlerine falan o takıldı aklıms
Ben çok faydasını gördüm bol su da tüketmek lazım ama öncesinde 4 litre su iciyodum ben ona rağmen fazla sütüm olmuyodu düzenli de sağım yapiyodum 30 ccden yukarı cikmiyodu sütüm şimdi 90la 120 arası cikiyo daha 8 gün falan oldum kullanili vücuduma da bı enerji geldi sürekli bitkinlik vardı bestlakla beraber zararli olacigini sanmıyorum ben de kullanıyorum onu ekstradan lohusa yağıyla milkin kapsül de kullanıyorum ben bı zararı yok şu anda
sende baya fazla kullanıyormuşsun su içemiyorum ben ya tiksindim artık su içmekten bakalım bugün başladım ben kullanmaya sağım yapmama gerek varmı bilmiyorum eğer olursa elimde manuel pompa var hiç iyi çekmiyor bir tane alacağım elektrikli ya valla stres çok büyük etken azaltıyor sütü bugün biraz rahatım da sütümde iyi geliyor
aynen ne yapacağimi şaşırdım artk
ben sadece biberonla verebiliyorum sütümü emmiyo uykuda canı isterse emiyo makinayla sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyo malasef birde tıkanıklığım vardı dediğim gibi çok fazla sütüm yoktu ne bulduysam kullanıyorum artk normal sağım yapmasan bile her emzirmeden sonra göğsünü boşalt kalanını illa pompayla diye bir kural yok elinle de boşaltabilirsin
Ama su ve moral en önemli etken onu söyliyim
Ayy 2 gün gelmediki sütüm emiyor bebeğim sağıyım diyorum elle sağıyorum yok pompa ile sağıyorum damla damla kaldırdım fırlattım valla can sıkıntısından bugün düzeldi çok şükür ya bebeğime yetiyorya gerisi sorun değil gece mama vereyim dedim uykusundan önce içti biberonu almadı enjektörle verdim ne 90ml kustu ne var ne yok mesela biberonu almıyor ağzında geveleyip duruyor öğürüyor bide
Kullandığınız urun ne acaba oksr arttıran enerji veren