Süt arttırma yönetimleri ve süt sağma

Merhaba sütümü elektornik pompa ile sağıyorum ama çok az geliyor ve meme ucum çok acıyor sütümü arttırmak için ne yapabilirim? Yiyecekler dışında başka öneriniz tecrübeniz var mı?

Bunlar fikir olur :hugs:

Bolca su iç canım ve dinlen stres yapma bunlar sütünü arttıraracak inşallah özellikle su miden bulansa bile

Teşekkür ederim dinlenmeye pek zaman olmuyor :melting_face:

1 Beğeni

19 günlük bebeğim var ben de sütümü arttırmaya çalışıyorum eczaneden mamsel çay aldım + galactago Neo damla + elenatal 3 takviyesi kullanıyorum. Yine de yetmiyor gibi sütüm. Power pumping yöntemi ile sağım yapmak da süt artırıyor diyorlar giyilebilir göğüs pompası alıp düzenli sağım yapmayı planlıyorum yine bol bol dinlenmek+ bol sıvı almak gerekiyor. Bebek uyuduğunda ben de uyuyorum siz de bu yöntemleri deneyebilirsiniz kolaylıklar diliyorum Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Helva ve tahin pekmez yiyin sütünüz iki katına çıkacak:)

1 Beğeni

Bu arada @Arvenella @Gökçe21 bn çok bestkak damla kullandım deneyebilirsiniz bebeğim 5 aylık olana kadar sonrası kullanmadım bide bazen olmayınca da olmuyo bebişlerinizin nasipleri artsın inşallah :palms_up_together::smiling_face:

Bestlak damla almayı düşünüyordum ama eczacımız tanıdık bestlak yerine galactago Neo damlayı önerdi hiç sütü olmayanlara veriyorum bu damlayı bestlaktan daha iyi dedi o yüzden önce bestlak almadım gerçekten de sütü arttıyor + bol su içmeye çalışıyorum yine de öneriniz için teşekkür ederim bestlak damlayı da deneyeceğim

Ben de azaltmayı ve kesmeyi düşünüyorum var mı önerisi olan. Bu kadar sütü taşımak canımı yakıyor artık

Bacım nazar edilsin de kesilsin diye mi attın :grin::grin: beslenmeni değiştirsen etkisi olabilir mi acaba

3 Beğeni

Pompanızı nereden aldınız link varmı yada markası

Kusura bakmayın yeni gördüm. Uzun zamandır burda yoktum. Hepsi buradan sitesinden yurt dışı satıcısından almıştım

Kız keşke nazar değse haha :sweat_smile: memeler saddamın bombası gibi dikeldi durdu sütten :rofl::rofl:

:relieved_face::relieved_face::relieved_face: sütüm kesildi artık gerek kalmadı pompaya :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: yine de teşekkür ederim

Hahahah benzetmen mükemmel hahahha

Lütfen üzülme, bebeğimize vereceğimiz tek şey sütümüz değil. Sevgi güven bağlılık koruma güler yüz inan bana bunlar çok ama çok daha önemli :heart:

1 Beğeni

@birmeraklıanniş yaw sen nerelerdesin ya epeydir yoktun :joy:laf sokmaların, değişik değişik cevap vermelerin​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Bolca su ve hurma

Sicak su ve kalip sabunla her yönden masaj yap sıksık,esin sırt masaji yapsin gunde min. 2lt su ic,hergun hatta her saat basi duzenli sagim yap bide promalt al sutu kesilip aylarca gelmeyen bile getirtiyo bunlarla ins geri gelir

Gelmesini bende çok isterim ama bebeğim emmiyor almıyor doğduğundan beri hep sağdım ne yaptıysam aldıramadım silikonlar uçlar ama nafile