Sütüm yetiyor çok şükür ama ben yine de garanti olsun diye takviye almak istiyorum. Anne çaylarını kullanan var mı ya da süt arttırmak için tüketilen gıdalardab önerisi olan?
Aktardan rezene anason ve kimyon alabilirsin hepsindende 1er çay kaşığı demliyorum içiyorum günde 3 kere sıcak olacak şekilde
Tahin,dereotu,helva ve bol su bana iyi gelen bunlar. Ayrıca bestlak damla aldım oda etki etti çabuk dolmasını sağladı diyebilirim . Anne çayı denemedim. Arama kısmına da bu sorunu yazarsan çokça öneri bulursun.Boll sütler 🫶🏻
Tahini ve deeotunu günlük olarak mi tüketiyorsunuz. Ya da ne kadar tüketiyorsunuz?
Damlayı doktorunuz mu verdi, kendiniz mi aldınız?
Kahvaltıda ikisini de yiyorum valla öyle bir miktar belirtemeyeceğim
Aktardan direk alabilirsin de azar azar. Yok burada önerenler oldu bir kaç kişi aldık hepimizde memnunuz yani aksi yorum duymadım
Evet canım aktardan böyle aldık hepsindende kaynamış suyun içine 1er çay kaşığı atıyorum günde 3 kere sıcak içiyorum aktarcı eşime demiş çocuğada ver 1 damla diye ama kesinlikle olmaz dedim
Hepsini ayni anda katnatioz dimi ayri ayri degil @Ceren1
Fayda ettimi canim @Ceren1
Hay Allahım ben bu insanları anlamıyorum ya
Ben de alayım o zaman
Valla canım fayda ediyor sıcak sıcak içince özellikle 1 su bardağı kaynayan suyun üzerine atıyorum hepsinden ayrı ayrı 1 er çay kaşığı demleyip içiyorum sütümüde artırıyor tabi tek bunu tüketmiyorum hurma incir helva ve tahin tüketiyorum ek olarak da
Hiç sorma
Bu rezene vs dene istersen sonrada bunu dene sen bilirsin
Süt konusunda sıkıntım yok şükürler olsun ama fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyorum
He o zaman rezene vs dene ilk hem gaz sorunu içinde iyi olur.
Saraçoğluda diyor kimyon suyu verin cocuha diyr gaz sorunu gidrr dio @LaleKurt
Ama bebeklere yasak değil miyma anne sütünden başka her şey? Ben göze alamam onu sanırım