Sünnet düğünü

Kızlarr sizin pralarda sünnet düğünü var mı? Sünnet düğünü yapmayı düşünüyor musunuz? Ben aslen Trabzonluyım ve bizim oralarda sünnet düğünü diye birşey yok ama eşim egeli burda çok yaygın her hafta sokaklarda düğünler yapılıyor. Ve ben çol karşıydım yaptırmam diyordum ama çocuğum erkek oldu ve eşim eee noldu şimdi mecbur sünnet düğünü yapcan diyor bende o zaman nikah memuruda çağır nikahta tazeleyelim diyorum çünkü normal düğün gibi oluyor hatta anneler bazen gelinlik bile giyiyorlar. Sizler sünnet düğünü hakkında ne düşünüyorsunuz?

2 Beğeni

Bu konuda kesinlikle Ramazan Şimşek’in videosunu izlemenizi tavsiye ederim :cherry_blossom:

Hemen bakıyorum @NURAN videonun tam adı ne acaba

1 Beğeni

Sunneti onceden yaptiririm toparlaninca
Evde eglence yapicaz bahceyi de acarim
Ev musait allahtan.
Yer filan kiralamam 1000 eurodan asagi yok
Gerekmez o kadar masrafa
Aramizda eglenicez.
Dis bulguru da yapicam bizde adet.

1 Beğeni

Masraf olarak görüyorum

2 Beğeni

Aynen canim

1 Beğeni

Bende boşa masraf gibi görüyordum hep @afrikanın_gelini54 ama eşim tarafı illaki yapar bilmiyorum bana daha küçük yaşta çocuklara şeylerinin çok değerli olduğu izlenimi veriliyor gibi geliyor ben daha çok ondan istemiyorum

1 Beğeni

Linkini paylaşayım bulup :cherry_blossom: @Glsh887

@Glsh887 Yaa linkini bulamadım bir türlü ama Instagram’da psikolog Ramazan Şimşek sünnet düğünü yazarsanız bulursunuz diye düşünüyorum :blush: Kardeşimin Instagram’ından dinlemiştim ben de :blush:

Bende eşiminkinden bakayım ben sosyal medyalarımı kapatmıştım teşekkür ederim @NURAN

1 Beğeni

İzledim şimdi @NURAN bende bu şekilde düşünüyorum küçüçük yaşta erkek çocuklarına bak senin şeyin çok değerli onın için düğün bile yapılıyor izlenimi veriliyor çocuk sonra büyüdüğünde kendini bişey sanıyor benim şeyim var herşeyi yaparım düşüncesine bürünüyor madem erkek çocuklarının erkekliğe adımıusa bu o zaman kızlarda regli olmaya başladığında yapılsın onlarında kadınlığa ilk adımı sonuçta

4 Beğeni

Kızım olsaydı ilk reglisi için parti düzenlemeyi çok isterdim.
Doğumda gelmeyen altınlar sunnet düğününde gelecek.
Bi nevi yapma taraftarıyım

2 Beğeni

Ben bu kadar önem verildiğini Sakarya’da gördüm şaşırdım valla. Ben abartılmasını sevmiyorum. İsteyen durumu iyi olan yapabilir tabiki tercih meselesi. Ben düğün günü hazırlanırken kuafördeki yanımdaki bayanda oğlunun sünneti için hazırlanıyordu. Şaşırdı herkes o da düğünümde yapamadığım içimde kalan şeyleri yapıyorum dedi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bana çok saçma geliyo yaa sünnet düğünü:woman_facepalming:t2:yani çocuğumuzun cinsiyetini belli eden organını kestik diye millete duyurup düğün yapmak valla mantıksız :see_no_evil:ne bileyim bak çocuğum senin o organın çok kıymetli onun için bu kadar masraf yaptık eğleniyoruz mantığa bak :see_no_evil:

3 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 Aynen :smile::smile:

1 Beğeni

Biz iki kız olduğumuz için bizde zaten olmadı ama eşimlerde var, sünnet düğünüdür mevlüttür. Ben yaptırmam sünnet töreni falan, gerek yok. Oldum olası da abartı bulmuşumdur böyle törenleri, o yüzden bebek doğduktan sonra sünnetini yaptırmayı düşünüyoruz. Eşimle bu konudaki düşüncemiz ortak, biz düğüne bile karşı olan iki insan olarak nikah istemiştik​:joy:

2 Beğeni

Keşke bizde bu konuda eşimle aynı fikirde olabilsek ama onlarda illa yapılacak oysaki ne kadar saçma

2 Beğeni

Bende aynı senin gibi düşünüyorum bu konuda sonra büyüdüklerinde benim şeyim var herşeyi yaparım ooo benim şeyim o kadar önemli ki uğruna düğünşer yapıldı mantığı olışuyor. @Tatlıheyecanım_3012

1 Beğeni

Doğumda erkek yılındayız. Oğlan anaları nerdesiniz?
Sünnet düğünü istemeyen çok gibi görünüyor
Sünnet düğünü yaptırmak isteyenler burda mı? :smile:

2 Beğeni