Hepinizden ALLAH Razı Olsun
Hepimizin doğumu bir avazda olur inşallah ![]()
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Bursa / Gemlik Atakente gidiyorum
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın
doğum zordur fakat Allah güç verir ![]()
Korkma canım burda birçok arkadaşımız sunj sancı aldı.
İnşallah sende bu süreçten başarılı bir şekilde çıkacaksın![]()
Doguma kim girecekse seninle 2 kisi olsun Saginda seni cok sakinlestirecek biri yani beraber Nefes kontrulunu yapman icin diger tarafta da Esin olsun kuvvetlice elini SIkabilecigin. Eger cok korkuyorum dersen bitane doula Ile gorus seni aydinlatsin.
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurursun seni yormadan sancıların gelir
Suni sancı ile doğum yapan hanımlar çok mu zor nasıl bir şey doktorum çocuğun suyu azalmış suni sanciyla doğum olacak dedi. Suni sancı da çok kötü diyorlar. Deneyimli hanımlar bilgi verebilir misiniz?
Bende aynı durumdan hastaneye yaptım şu azalması sancı ve açılma yoktu sabah gittim suni sancıya sabah 8 akşam 7 sancı aldım tık sancım olmadı bebeğin kalp atışları yavaşladı acil sezeryana aldılar
Benımde bu 3.gebeliğim diger 2 si suni sancıyla oldu suyum gelmediği ıcin açılmam ćok olmadı suni sancı verdiler çok zordu 9 10 saat agrı çektim ama kisiden kişiye değişr kendinizi korkutmayın
Doktorum pazartesi kadar acılman daha olmazsa suni sancı ile doğumu başlatalım dedi dışta 3 cm içerde 1 cm acılman var dedi daha önce suni sancı ile normal doğum yapan oldumu ilk doğumum olacakta
Ben hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam olmuştu suni sancı verildi yinede çok zordu egzersiz yapın bol bol yürüyüp merdiven çıkın kokaylıkla geçer inşallah