Suni sancı ile doğum yapanlar?

Kızlar 39+3 haftalık hamileyim. Pazartesi günü tam 40. Haftam oluyor ve yatışım var. Bugün son kontrole gittim nst de sancım çıktı ama yine bende bişey yoktu. Açılmam da yok parmaak ucu kadar dedi. Herhangi bişey hissetmiyorum. Pazartesiye kadar doğum başlamasa yatış yapacak ve yüksek ihtimalle suni sancı verilecek. Çok korkuyorum. Bu şekilde doğuma gidenler oldumu suni sancı verildikten sonra ne kadar sürede açılma veya doğum olur. Birde enfeksiyon vardı doktorum da antibiyotik ve fitil verdi 3 günlük tedavi onları da kullanıcam şimdii. Bilgisi olanlar beni bi aydınlatsın lütfen @tecrübeli-anneler

Canım her insanın vücudu farklı oluyor tabii Mesela benim 40+4’te kendi Sancılarım vardı 100’e çıkıyordu dakikada bir geliyordu 30-40 saniye sürüyordu Ona rağmen açılmam yoktu Evet diyordu bir parmak iki parmak kadar sonra suni sancı da taktı ben yine fazla hissetmedim kendi sancım yeterliydi gece üçten öğlen 10’a kadar sancı çektim ama açılmam fazla ilerlemediği 4-5 santim oldu bebeğin kalp atışı yavaşladı O yüzden sezeryan oldum 40+5’te şu an çok iyiyim Allah’a şükür 1 ay 15 gün oldu eski hayatıma eski düzenime kavuştum Ama ben öyle oldum diye senin öyle olacak diye bir şey yok bazılarını hiç açılması yok gidiyorlar Suni sancı veriyor Birkaç saat içinde tam açılma oluyor Dediğim gibi tamamen İnsanın vücuduna bağlı bir şey bu 3 günlük tedavi için de verilen ilaç kesinlikle fayda ediyor Sen Normal doğum içinde sezeryan için de kendini hazırla yani psikolojik olarak Rabbim sana en güzel doğumu nasip etsin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2::heart: benim suyum da geliyor du Azar Azar o zaman

Ay Allah yardımcın olsun. 1 haftadır hep konu başlıklarında seni görüyorum. Gerçekten stresle beklemek çok sıkıntı. Ben de 38+3 teyim stresle bekliyorum. Kafayı yicem, ne zaman gelicek nasıl gelicek diye. Suni sancı kişiiye göre değişebilir. Belki senin hemen açılman olur takma dicem ama biliyorum takılıyo illa ki. Allah bi avazda kurtarsın, sağ salim bebişine kavuş

1 Beğeni

Evet bu aralar çok kafaya taktım ne olacak nasıl olacak diye. Korkuda var tabi burda konuşmak bilenlerden bişeyler duymak beni biraz rahatlatıyor. En son karar da yatış diyince iyice stres oldum nolcak diye. İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz teşekkür ediyorum​:brown_heart:

Çok teşekkür ederim. Bende nst de sancı çıkıyor ama ben bişey hissetmiyorum. Açılmam da yok suyum da gelmiyor hiç.yok yani. Şimdi de pazartesi yatış falan diyince iyice korku sardı. Beni neler bekliyor bilmediğim için daha çok korkuyorum. İnşallah kendi sancımla giderim de suni sancı veya sezeryana ihtiyacım kalmaz. Dualarınızı bekliyorum inşallah 🩷

Rica ederim canım Hiç korkma kendini strese sokma yani sancın olmasa bile Suni sancı ve normal sancı aynı seviyede ben bir şey hissetmiyordum fazla

1 Beğeni

Çok sağolun. Garip şekilde bugün hastaneden geldikten sonra sırtımda bir ağrı başladı kasıklarımda ağrı var. Karnımda da sertleşme var. Anlayamadım neden acaba sancım mı başlıyor diye seviniyorum ama :grin:

Cati muayenesi olsuysan doğumu tetiklemistir b3nde suni sanci ile doğum yaptım canım

Evet canım dediğin şekil İnan ki Ben de öyle hissettim ilk Gözün aydın yavaş yavaş doğum başlıyor :grin::smiling_face_with_three_hearts:

Evet bugün yine baktılar parmak ucu kadar açıklık incelme var dedi okadar. Nişanım geldikten sonrada zaten 1 haftadır devam eden lekelenmem var

Ay inşallah inşallah şuan okadar istiyorum ki. Diyorum böyle ful sancıyla gideyim doğurayım. İnan hiç hastanede yatış yapmak istemiyorum. Hele suni sancı hiç istemiyorumm.

Böyle adet oluyomuşum gibi kasıklarda ağrı karnımda ağrı var belimde de ağrı var kuyruk sokumumda falan. Ama öyle rahatsız etmiyor şuan beni

Nasıl geçti suni sancı zormu çok :face_holding_back_tears:

Canından can çıkıyor kolaay defil tabi ki ama inanin göz açıp kapayıncaya dek bitiyor bugün 15 günlüğüz rabbim yardım ediyor doğumda bol bol dua oku canım

1 Beğeni

Cennet hurması ye tatlım bol bol o güne e suni sancı ya gerek kalmadan sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🩷

Sağolun teşekkür ederim 🩷:palms_up_together:

Hurma yiyorum ama öyle fazla değil günde 3 5 tane falan. Daha fazla mı yemeliyim

Ananas meyve suyu da takviye yao hurmayı da ye bol bol meyve suyuyla tuket ananas meyve suyu istersen internet den araştır ama benim arkadaşlarım hep böyle kolay doğum yaptı açılması rahmin yumuşacik olması hep hurma ve ananas danmis

Bende de öyleydi ama kendi sancimla doguramayacagim icn suni sancı verdiler

1 Beğeni

Korkma canim suni.sanci çok zor evet ama doğumun üç dört saat içinde gerceklesiyo he bide benim direk damardan verilmişti öldüm sanmıştım şimdi ikinci gebeliğim doktorumla görüştüm direk damardan vermicez eğer sancın olmazsa alttan az az vericez dedi sen bu konuyu konuştun mu doktorunla