Suni sancı ile doğum yapanlar?

Bende 38+6 dayım ne kasılma ne sancı hiçbir şey yok. Zaten su nişan hak getire. Doktora 39+3 te tekrar gidicem ama doktor dedi ki 41 e kadar bekleriz gelmezse biz doğurttururuz dedi. Suni sancı verecekler yani. Bu beni de korkuttu. Nst de de sancım çıkmıyor. Bekle bekle artık korkuyorum bir sıkıntı olacak diye

Ay yok hiç konuşmadım zaten alttan da verildiğini bilmiyodum direk damardan serumla gönderdiklerini biliyorumm. Bide gittiğimde verilen kişileri görüyodum hep damardandı. Sanırım benimde öyle olur

Acaba pazartesi yatış yapınca direk verir miler yoksa bi kaç gün yatırır mılar. Hiç mi hiç yatmak istemiyorum ya. :woman_facepalming:

Okadar iyi anlıyorum ki sizi benimde aynı vallaha tık yok. Belirsizlik insanı bıktırıyor zaten. Sancı falan başlasa en azından çekerim evde gider doğururum böyle olunca nasıl bir süreç bekliyor bilmediğim için daha çok korkuyorum

Ananası da çok duydumm. Siz ananaslı meyve suyundan mı bahsediyorsunuz

Yatış yapıp odaya geçiyorsun canım hemen Suni sancı takıyor nst bağlıyor bi kac gun beklemiyorsun yani

İnşallah öyle olur da hemen bitsin vallahi hastane çok bayıyor beni hemen bebişimi kucağıma alsam da gelsem ya. :grin:

1 Beğeni

Damardan direk çok zor oluyo ama bence konuş sen bunu hastaneyle

Valla direk suniyi takiyolar beklemiyosun

1 Beğeni

Bilmiyodum alttan da verildiğini. Pazartesi sorarım nasıl olacak diye sağolun uyardığınız için

İnşallah belki öyle olursa salı gününe çıkarız

Aynen bildiğimiz meyve suyu

Amin inşallah :palms_up_together: sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Teşekkür ederimm deneyeceğim

1 Beğeni

Ne demek rica ederim rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba canım doğum yaptın mi

40+2 de dogum yaptim bende 7 gün oldu. Suni sanci ile doğumum oldu gece 2 de basladi kendi sancilarim , sabah 8 de suni sanci verildi 10 a kadar cektim anca açılmam oldu ve doğurdum. Insallah hepiniz de kendi sanciniz ile dogum yaparsınız

1 Beğeni

Amin inşallah cnm hayirli olsn rabbim sağlık sihhat versin huzurlu mutlu ve saglikli sekilde hem buyumeyi hem büyütmeyi nasip etsin. Darısı hayırlısıyla benim ve bütün hamislerin başına :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Beğeni

Yapmis cnm sezeryan olmus​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

slm kızlar ben 40+1 günlük hamileyim doğum belirtilerinden hiçbiri yok 1 haftaya kadar bebiş gelmezse suni sancı vericek dr. açılması olmadan suni sancıyla normal doğum yapan varmı çokmu zor oluyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim bide şey diyolar 40 haftayı geçmişse o doğum ya cok zor olur yada ameliyatla sonuçlanır mış. Benim ilk bebeyim 40+4doğdu ve cok cok zordu şimdide 40+1 ve yine geç doğryorum neden ben at gibi :rofl:geç doğruyorum acaba