Ayy vallaha bak gece 3bucukta sancım başladı bende yalanci sanci sandim artik başlıyor sandim orali olmadi 38+4 te sabaha kadar artti sabah 7dr gittim 6 cm acilmam olmus 1 saate 8 9 cm cikti. Kendi sancim tuvalet hissiyati vermiyordu. Suni sanci taktilar evet zordu regli agrinin cok olduğunu düşün nefesini kesiyordu insanin. Derin nefes alıp vermek rahatlatiyordu. Ondan sonra ıkınma hissiyatim geldi 5 ikinmada felanngeldi bebisim. Darisi sizlere olsun kızlar
Amin inşallah canım amin bebek artık gagasını yapar diye korkuyorum çünkü günüm geçti yarın hastaneye gidecem bakalım ne diyecek inşallah acilmam vardır ![]()
İnşallah hurma felan ye yürüyüş yap squat yap
Bugün squat yaptım bide pazara gitim yürüyüş yaptım ve sadece biraz vijinamdam baskı var ama sancı yok şuan ![]()
Canım senin birazcık kendi sancın varmış bebişin kanala girmiştir suni sancı da verince doğum kolay olmuştur ne güzel ama benim doktor bugün bana Bebek kanala girmemiş dedi bende girmediği için suni sancı da verince zor olur diye düşünüyorum ya da belki suni verince bebek de kanala girer mi ki hiç bilmiyorum ![]()
![]()
Sana yarın ne diyecek bakalım. Şu 2 gün içerisinde dogurmazsam ben herhalde kesin pazartesi dogurtcaklar
Bebeğin kanala girmesi için bir hareketler falan yapan sayfalar var YouTube’dan bak o hareketleri yap. Onun dışında İnşallah bir an önce kanala girer de senin de su gibi doğumun olur
Evet canım sürekli yapıyordum egzersiz bebeğin kanala girmesi için şu iki gündürde kaldırımda aksak gebe yürüyüşü yapıyorum bakalım beyefendi rahatını bozup kanala girecek mi
aminnn inşallah ![]()
Ayy erkek bebeklerin hepsi ayni galiba gec geliyorlar ![]()
Malesef geç geliyorlar![]()
![]()
Ben iki oğlumu da suni sancıyla 40+ da doğurdum normal sancı nasıl bilmiyorum su i sancı çekilmeyecek kadar değil sadece iyice kanala gelince çıkmaya yakın sancılar artiyo ama oda doğum ile anında bitiyo şimdiki gebeligimde sezeryan olasılığım var bende ondan çok korkuyorum suni sancıya razıyım sezeryan olmaktansa ben seviyorum suni sancı![]()
Benimkilerde girmemişti sancı su vs yoktu günün gelmiş deyip yatırıp verdiler sanciyi zaten suni sancı kanala itiyor galiba çünkü bende de hiçbir belirti vs yoktu
Bugün hastaneye gitim 2 santim açılma var dedi ama sancım yok bende eve geldim yürüyüş yapıyorum şuan ![]()
![]()
Canm bnde 2 hafta once suyumun azalma sebebiyle 39 haftamda yatis yapılıp suni sanci verildi bebek kanalda değildi ve yukaridaydi sabahtan aksama kadat aci cekip aksam 8 de sezeryana alındım bnce doktorunuzla gorusun egerr bebek kanalda degilse hic aci çekmeden direk sezeryani tercih edin
Ben oğlumdayken hafif sancıyla gittim hastaneye açılmam çok azdı doktorda 40+3 teydim suni sancıyla hızlandıralım dedi ve 5 6 saat içinde doğum yaptım aslında kolaylaştırıyor korkulacak gibi değil ben sürekli merdiven inip çıktım çömelip kalktım birde hurma yedim bağıra bağıra
kendinizi korkutmayın iyi düşünün olumlu düşünün
38+5 Suni sancı ile Perşembe sabahı doğuma alınıyorum. Suyunda azalma ve 1 Cm açılma var . Hafiften sancılar çıktı .
3 .cü miniğim 7 yıl sonra gelen mucizem
ama çok korkuyorum doğumdan değil suni sancı beni çok ürkütüyor . Büyük kızım da da suni sancı vermişlerdi oğlumda kendi sancimla doğuma gitmiştim . Lutfen bana destek olur musunuz
Dualarınıza ihtiyacım var ![]()
Rabbim bi avazda sağlıkla doğurmani nasip etsin sürekli salâvat oku inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ![]()
Umarım bir avazda doğurursunuz, dualarım sizinle ![]()
![]()
Günde 6 adet hurma yemeni öneririm birde su sesi dinleyebilirsin meryem sureside çok iyi gelecektir eminim Rabbim hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin seninde bizimde hepimizin inşaAllah ![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı bu doğum öncekilerden daha kolay olur umarım
Hangi hastaneye gidiyosunuz?