Yaa bu kadar aynı olamaz sanırım, yarın gideceğim de belli olacak artık iri bir bebek olduğu içinde normal doğuma kendimi zorlamak istemiyorum açıkçası yarın baktım hala aynı sezeryana onay vereceğim
Benimde son düşüncem o boşuna suni sancı yemekten korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Tuğçe hanım, yarın yatışım olacak doktorumla konuştum hem bebeğin iri olması hemde doğum kanalına girmemesi sebebiyle kendimi riske atmak istemedim doktorumda bu düşüncemi doğruladı darısı sizin başınıza
Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah darısı başıma evet
Hayırlı olsun çok güzel bir manzara sağlıcakla büyüt inşallah darısı başımıza iyi misin
Teşekkür ederim canım biraz sıkıntılı geçiyor ya ağrım çok oluyor bı de sağolsun küçük bir kızım var kardeşini pek kabullenmek istemiyor da
Allah razı olsun, inşallah darısı başınızaaaaa gayet iyiyim ama sezeryan olma problemleri işte biraz gaz sancım ve agrım var geçmeyen
Tez zamanda toparlanirsin inşallah
@yaseminyildirim Manzara çoook güzel. Güzel ömrü olsun kuzunun.Gözünüz aydın.🪻
Yaaa çok teşekkür ederiz ederiz Fidan Teyzesi Allah razı olsun
@Cansu merhaba canlm bebeğim olduktan sonra günlerdir mucize anne uygulamasına giremiyorum vaktim olmuyor bebeğime tek başıma baktığım için çok yoruluyorum akşam yatağa kendimi zor atıyorum inşAllah her kes annelik duyqusunu yaşasın ama baya zormuş