Merhaba @subat-anneleri nasılsınız doğum heyecanı geldi mi
Bir eksiğiniz var mı?
En yakın kimin doğumu var
Merhaba @subat-anneleri nasılsınız doğum heyecanı geldi mi
Bir eksiğiniz var mı?
En yakın kimin doğumu var
Merhaba🩷heyecanlıyım saat 2 de doğumum var nasip olursa
Sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim
5şubat sezeryan olucam bilmiyorum nasıl olucak bebeğime baka bilecekmiyim her şey yolunda gidicekmi çok endişeliyim son bir kaç gündür doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum bazen kötü hisler sarıyor beni inşAllah hepimiz için her şey güzel olur
İnşallah güzel bir doğum geçirirsin canım benim hayırlısı olsun
@Leyla1991 teşekkür ederim canım
Saglıkla gelsin inşallah normalmi sezeryanmı
Amin canım teşekkür ederim sezeryan olacak da bi iki saat ertelendi bekliyorum hâlâ
Bende Şubat annesiydim normalde 18 ine doğumum görünüyordu doktorum en son tarih olarak 22sini söylemişti rabbim daha erken nasip etti
Saglikla gelsin
Normql dogum benim ki genital bölgemde ve bacaklarimda varis var o yuzdende dogum esnasinda sorun cikar diye cok korkuyorum Şubatın 25 i diyor doktor ama bilmiyorum icim kıpır kıpır korku heyecen bütün duygularim karma karışık nasil bakicam ilk defa olcak bütün duygularımı bastiriyorum rabbim bütün bebeklerimizi saglikla dunyaya gelmesinj nasip etsin
Teşekkür ederim
Bebeğim doğdu çok şükür Rabbim hepinizin doğumunu kolaylastirsin sağlıklı bir şekilde bebislerinizin doğmasını nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Vatana millete ailesiye hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah
Hepinizin bebisi saglikli sekilde gelsin allah yardimciniz olsun Hepinizin
Amin inşallah
Amin canım
Gözün aydin hayirli olsun canim saglikla büyür insallh