Amin canım Allah razı olsun 🩷 cumlemizin inşallah
mucize anneye göre doğumuma 2 gün kalmış görünüyor ama ne hikmetse ne sancım var ne suyum geldi aynı şekilde sürdürüyorum hamileliğimi sanki 1 yıldır hamile gibiyim
Benim 21 gün görünüyor ama hergun bı kaç kere sancım eksik olmuyor ama ilk gebeligimde doğum yaptığım gün sancım oldu sadece o zamana kadar hiç bı belirti sancı yoktu bı anda basliyabiliyor yani
Lohusa oldunuz mu doğumunuz nasıl gecti
Lohusalığın nasıl geçiyor kendini nasıl hissediyorsun tekrar hayırlı olsun
Hayırlısı ile sağlıkla bi gelseydi sizi de stres yaptı
Hayırlısı ile gelsin canım benim
Hiç anlayamıyorum bugün 4te randevum var bakalım ne diyecekler acaba diyorum acıya direncim mi yüksek sancım varda anlamıyor muyum
Hadi inşallah bana dua edin artık logusaliga giriş yapayım açıkçası çok güzel bir duygu tabiki ama artık vücudumun yorulduğunu hissetmeye başladım
Hepinize sağlıklı doğum diliyorum.🪻
Oda olabilir tabi haber ver bizede hayırlı haberler alırsın inşallah
Gittim geldim doktora, 2 gün sonra 40 haftam doluyor. Nstye girdim ufak ufak sancım görünüyor ancak bebeğim doğum kanalına girmemiş %50 %50 normal ya da sezeryan görünüyor şuan önceliğim tabiki normal doğum çünkü çatım buna müsait ama gerçekten çok strese girmeye başladım çarşamba günü tekrar gideceğim bakalım sonuç ne olacak
Ben tam 37 haftadayim benimki erken döndü zaten şimdi de doğum kanalında bugün gittim doktora ultrasonla baktı sadece ağrın var gibi duruyor dedi nstye giremedim sıra çöktü yarın giricem bakalım inşallah normal olur seninde
Hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olur inşallah
Merhaba benim de 8 şubatta doğumum fazlasıyla heyecanlıyım
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah sezeryan mi
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet sezaryen hatta biraz erken alınıyor 37 haftam doluyor. Plesanta yaşlılığı vardı ve erken sancım başlamıştı riskli gebelik katagorisine aldı 1 aydır yatıyordum artık almak istiyor doktor. Ondan dolayı 8 şubat. Normalde şubat sonu idi
Merhaba benimde yarın 40 hafta oluyor herşeyimiz aynı resmen hiç bir belirtim yok yarın muayenem var normale uygunum ama açılmam yok size kesin tarih verdiler mi
Hayırlısı olsun 37 çokta erken değil ne daha fazla beklemekten kurtuluyorsun en azından sağlıcakla gelir inşallah