Su tüketimi

Ben de 1,5 -2 litre iciyorum .Severek iciyorum ama hamile olmadan once cok az icerdim.

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar Güzel Gebişler​:cherry_blossom: 20 haftalık gebeyim. Doktor günlük su tüketimimi 2 L önerdi fakat ben 1 L zor bitiriyorum​:disappointed:. Sizilerde durumlar nasıl?

2 Beğeni

Valla ben de çok su içmezdim. Canın istediği kadar iç yeter :blush:

1 Beğeni

Valla normalde su içen biri değildim. Ama doktor önerince zorunlu içiyorum. Ama artık sudan tiksindim​:grinning:

Tükete bildiğin kadar tüket güzelim zorlamadan iç:blush:

Seve seve içiyordum ama gel görki ben bile tiksinmişti son’larda

1 Beğeni

Kendini sartlama illaki ben su kadar tuketecem deme eline bi sise al Aklina geldikce ic yudum yudum.

2 Beğeni

500 ml su şişem var. Yanımdan eksik etmiyorum.

Su tükettiğim günlerde ağrım olmuyor. Ama su içmediğim günlerde her yerim ağrıyor

1 Beğeni

Su içmek iyidir canım kabızlığı önlüyor,su icmeyince ister istemez kabızlık yaşıyor insan

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-gunluk-ne-kadar-su-icilmeli/176

1 Beğeni

3 ayım bitecek 1 buçuk litre içebiliyorum az mı sizce siz ne kadar tüketiyorsunuz :cherry_blossom:

4 Beğeni

Bence az.Ben gebelikten önce 5 lt gebelikte günde 4 litre.Bazen onuda geçiyor.

3 Beğeni

Hamilelikte 2litre içiyordum

2 Beğeni

Water Douse GIF

2 Beğeni

Maşallah ne güzel gebelikten önce sıyu çok severdim çok içerdim ama şuan içseim gelmiyor zorluyorum kendimi. Biraz daha zorlayıp daha çok içeyim bari

3 Beğeni

2 -2.5 litre içmek gerekiyor hem ileride vücut ödem toplamaması içinde iyiymiş

2 Beğeni

Ben 2 litre içiyordum ama ödemim vardı

Ortalama 2 litre icmeye calişiyorum doktorum 2 litrenin cok ustune cikma demisti bana 2 litre yada 2 ,5 icmeye caliş demisti doktorum

İçebildiğim kadar içiyordum ben de ama çok da içemiyordum

Ben içtiğim suyun çok fazla olduğun farkindayim ama vücut istiyor.Doktorlarin önerisi maksimum 3lt.

1 Beğeni