Ben de 1,5 -2 litre iciyorum .Severek iciyorum ama hamile olmadan once cok az icerdim.
Hayırlı akşamlar Güzel Gebişler
20 haftalık gebeyim. Doktor günlük su tüketimimi 2 L önerdi fakat ben 1 L zor bitiriyorum
. Sizilerde durumlar nasıl?
Valla ben de çok su içmezdim. Canın istediği kadar iç yeter
Valla normalde su içen biri değildim. Ama doktor önerince zorunlu içiyorum. Ama artık sudan tiksindim
Tükete bildiğin kadar tüket güzelim zorlamadan iç
Seve seve içiyordum ama gel görki ben bile tiksinmişti son’larda
Kendini sartlama illaki ben su kadar tuketecem deme eline bi sise al Aklina geldikce ic yudum yudum.
500 ml su şişem var. Yanımdan eksik etmiyorum.
Su tükettiğim günlerde ağrım olmuyor. Ama su içmediğim günlerde her yerim ağrıyor
Su içmek iyidir canım kabızlığı önlüyor,su icmeyince ister istemez kabızlık yaşıyor insan
3 ayım bitecek 1 buçuk litre içebiliyorum az mı sizce siz ne kadar tüketiyorsunuz
Bence az.Ben gebelikten önce 5 lt gebelikte günde 4 litre.Bazen onuda geçiyor.
Hamilelikte 2litre içiyordum
Maşallah ne güzel gebelikten önce sıyu çok severdim çok içerdim ama şuan içseim gelmiyor zorluyorum kendimi. Biraz daha zorlayıp daha çok içeyim bari
2 -2.5 litre içmek gerekiyor hem ileride vücut ödem toplamaması içinde iyiymiş
Ben 2 litre içiyordum ama ödemim vardı
Ortalama 2 litre icmeye calişiyorum doktorum 2 litrenin cok ustune cikma demisti bana 2 litre yada 2 ,5 icmeye caliş demisti doktorum
İçebildiğim kadar içiyordum ben de ama çok da içemiyordum
Ben içtiğim suyun çok fazla olduğun farkindayim ama vücut istiyor.Doktorlarin önerisi maksimum 3lt.