Su tüketimi

GÜnlük kaç litre su içiyorsunuz hanımlar ben kendimi zorlaya zorlaya 1.5 litre anca

1 Beğeni

Ben de zar zor 1.5 litre

3 Beğeni

Dikkat etmeye çalışıyorum, her gün düzenli bir şekilde olmasa da 2,5-3 litre içmeye çalışıyorum

1 Beğeni

Hamilelik döneminde aç kalıyordum ama susuz kalmıyordum​:joy: 2 litre falan içiyordum su manyağı olmuştum.

Water Stay Hydrated GIF

1 Beğeni

Ben hamilelikte 1.5 lt anca içiyordum. Şimdi o kadar bile içmiyorum, canım istemiyor

1 Beğeni

Ben anca ilaçlarla iciyorum yoksa aklima bile gelmiyor normalde 3/4 lt icen ben sudan iğrendim resmen

1 Beğeni

Zorlamanın bi mantıgı yok o zaman ya olmuyor gitmiyor yani

2 Beğeni

Hamililekten öncede sonrada 4 4,5 lt su içiyorum.Su vazgeçilmezim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende su içen biri degildim son zamanlarda ciğerim yanıyor sanki ,buz gibi su iciyorum kış vakti neden böyle bilmiyorum :person_shrugging:

1 Beğeni

Doğumdan sonra su = süt diyerek dünyanın suyunu içtim ya. Gebeyken de şeker çıktı zaten habire ağız kuruluğundan içiyordum. Şimdi evde iki tane 750ml su şişesi bi tane de 2 lt motivasyon matarası var biri yatak odasında biri mutfakta biri de salonda duruyor. Akşamdan hepsini fulleyip elimin altına hangisi gelirse içiyorum. Su bana her bakımdan çok iyi gelen bişey. Oğlan da çok sevdi anasını göre göre heralde su şişesine zaten zaafı var şimdi kendi minik şişelerini elime alınca anlıyor ona su vereceğimi bi heyecan bi heyecan görmeniz lazım :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bende çok su içiyorum fakat soğuk olmazsa su içemiyorum midemi bulandırıyo o yüzden evimden başka bi yerde su içemiyorum

1 Beğeni

Benimde canım istemiyor şimdilerde

2 Beğeni

Valla bende zor içiyorum ya inşallah bir sıkıntı yaşamam

2 Beğeni

Endokrin doktorum beni kısıtladı :sweat_smile: yoksa günde 5 litre çok rahat içiyordum. Şimdi sınırım 3 litre. O yüzden şişelerimi hazırlıyorum sadece onları içiyorum. Hatta su azalmaya başlayınca panik oluyorum :sweat_smile: o yüzden araya soda, çay ve kahve serpiştiriyorum​:sweat_smile::sweat_smile: normalde onlar da dahil içtiğim tüm sıvılar 3 litre olmalı ama su bağımlılığı çok zor :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Hay maşallah arkadaşim ilaç olmasa hiç icesim gelmiyor hamilelik öncesi 3-4 lt içerdim şimdi yok

2 Beğeni

Nerene içiyorsun 5 lt suyu kız :thinking::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ayyy ben gece uykumda 2 litre içiyorum :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Ben senin kadar içsem tuvalete kadar göl olur herhalde :rofl:

3 Beğeni

İcebildiğiniz kadar için kendinizi çok zorlamayın eğer bebeğin suyu azalır falan diye kendinizi zorlamaktansa günde 2 3 havuç yiyin 1 tane bile yeseniz çok faydasını görürsünüz.

1 Beğeni