Sorulmaması gereken sorular❓

Amin canım sağlıklı gözünün önünde olsun da :palms_up_together:inşallah düzelir zamanla hafızasıda​:palms_up_together:

Evet haklısın bölgelere göre farklı maaş alıyorlar benimde eniştem Uzman çavuştu jandarmada ama o suriyede yapıyordu o zamanlar deli para kazanıyordu 1 sene içinde 3 kez komple ev eşyası yeniliyorlardi o zaman onlara deniliyordu deli para kazaniyosunuz bir ev alirdiniz . Gercektende alirlardi o paralara ama havaya harcadılar sonrada kendini attirdi meslekten

Evet eskiden olsa ev alanlar araba alanlar varmış hem iyi para hem her şey bu kadar pahalı değildi eşimde diyor mesleğe daha erken girseydim daha farklı olurdu her şey diye. Ama daha yeni sayılır 3 yılı oldu, evliliğimizi tek başına yaptı ailesi pek yardım etmedi arabası vardı sattı evlilik için, sonra da alamadı zaten. Şuan herkese pahalı her şey. Bir de tabi görev yerine göre para var ilk yeri doğu olsaydı para biriktirirdim diyor ama ilk yeri batı çıktı hala batıdayız. Bu arada aynen Suriye görevine iyi para veriyorlarmış :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ama ben istemiyorum eşimden uzak kalacağız en az 1 yıl gerek yok ya

Amin amin amin Allah razı olsun :palms_up_together::cherry_blossom:

İnşallah inşallah gebeligimin başından bu zamana hastaneler üzüntü kahirla geçti sağlığıma kadar sirayet etti. Allah kimseyi hastane önünde çaresiz beklerken bırakmasın

Amin canım

Bize de eşimin maaşıni soruyorlar ben kızıyorum söylemiyorum eşime de söyleme diyorum. Utanmaz enişte marketin önünde sordu ben senin maaşını soruyor muyum dedim sor ne olacak ki dedi insanlarda sınır kalmamış

Kesinlikle öyle

Valla sen bunun ardından birni yime doğur ikimci ne zaman diye diye diye hamile kaldım ya))) şimdide k validem 2 olmadan 3cüyde doğurursun erkek olsun 2 erkek kardeş olurlar diyo 2cim kiz ya, yok canım busefer o haltı yemiyecem

Bizde aynı durumdayız,sevmiyorum maaşı sormalarını. Vallahi eşim nede ben sormuyoruz kimseye maaş. Ama eşime soruyorlar.

İşte kayınvalidemle konuşuyoruz,cesur ek gıdaya geçince Şöyle şeyler pişirmelisin falan diyor. Sonra diyorki. Bakalım pişire bilecekmisin. Neden pişiremeyeyim ki dedim. Görelim bakalım yapa bilecekmisin diyor. Sinirim bozuldu gerçekten. Hele geçenlerde diyor ki sen yemek yapa biliyormusun ki? Anlamadım şu 1 senedir kim yapıyor evde yemeyi dedim. Senmi yapmıyorsun dedi ben oğlum yapıyor dur diyordum. Sinirden çatladım, eşim tabikide sevane yapıyor dedi. Gerçekten böyle bişey olamaz ya. Kızı 30 yaşında tel şehriye çorbasından başka bişey yapamıyor,gelmiş bana yemek yapa biliyormusun ki diyor. Valla benim yaptığım çeşitli yemeklerin birini kızı yapamaz.

Tüp bebekle sadece hamile kalacağımı bildikleri veya tahmin ettikleri halde 4 yıl boyunca Hergun kimi gördüysem acımasızca ne zaman bebek geliyor? Hadi hamile kal artık yap bı tane neyi bekliyorsun ? Vs vs gibi. Hadsiz sorular bence sorulmaması gerekiyor

Bana kinse bir şey demiyor sadece Sağlıkla gelsin dediler doğdugu zaman kesin neler derler desinler dediklerine pusman ederim insanlar patavatsız olmus iyice :pleading_face: